Windows 10 Build 10240 29 Temmuz Güncellemesi Alacak Mı?

Sadaret

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2014
Mesajlar
154
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
Çok acil olduğu için yazıyorum.
Ben sosyal'de paylaşılan W10'u indirip temiz kurulum yapacağım. Paylaşılan Pro sürüm mü?
Ayrıyetten 29 Temmuzda Final sürümü yayımlanınca güncelleme alacak mı?

Lütfen yardımcı olur musunuz? Bir bilgim yok cidden. Bunu öğrensem yeterli olacak.
 
Şu an sitede sabitlenen sürümü PRO sürümüdür ve RTM adayıdır. Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre 29 Temmuzdaki Windows 10'un son sürümü olacak. Her hangi bir yazılım güncellemesi olursa update kısmından halledilebilir. Sonuçta aynı şeyleri Windows 7, 8 ve 8.1'de de gördük. İşletim sisteminin kendi güncelliğinden bahsediyorsanız, olduğu taktirde resmi sitede tebliğ edilir. Şu an için öyle bir şey yok.
 
Teşekkür ediyorum. Yani diyorsunuz ki. Yükle pişman olmazsın, zaten aralarında bir fark olursa (güncellik bakımından) Windows Update ile halledilir. öyle mi?
 
Windows sürümü olarak diyorsanız şu anda 29 Temmuzda çıkacak olanın dışında Microsoft bir sürüm bildirmedi. Sadece son sürüm olacağını yazmış. Diğer güncellemeler normal bildiğimiz yoldan update yoluyla çözülür. Windows 7, 8 ve 8.1'de de öyle değil miydi :)
 
:) Şimdi ben şunu merak ediyorum sitede paylaşılan Windows 10 build 10240 sürümüyle 29 Temmuz'da çıkacak sürüm aynı mı değil mi? Eğer aynı değilse 29 Temmuz'da gelen son sürümde yapılan değişiklikler bana güncelleme olarak gelir mi?

Windows XP'den Windows 8.1'e geçmiştim :D Yani bayağı seviye atladım :D
 
Gelmez. İkisi arasında dağlar kadar fark yok tabi ki ama 29 Temmuz'daki son sürümü. Daha stabil olur. Şimdi bunu yüklerseniz o zaman geldiğinde tekrar yükseltme yapmanız gerekir. Yani kısacası 2 gün daha bekleyin ve o sürümü yükleyin diyorum, başka da bir şey demiyorum artık :)
 
Çok teşekkür ederim :) Son bir şey soracağım. Ben şimdi W8.1 yüklesem ve tüm güncellemeleri yapsam W10 rezerveyle ilgili bir bildirim var ya. O çıkar değil mi?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı