Windows 10 Corsair Link uyumsuzluk hatası

B777300ER

Kilopat
Katılım
18 Temmuz 2015
Mesajlar
241
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Windows 10 rezerve ikonu geldi ama Corsair Link ile uyumsuzluk varmış. Bu Windows 10'un yüklenmesinde problem yaratır mı?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 462
  • Adsız1.jpg
    Adsız1.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 432
@Rage
Corsair'ı kaldırdım sorun ortadan kalkmadı. Yeni güncellemeyi yükledim yine sorun ortadan kalkmadı. İlginçtir ki son çalıştırma 23.07.2015 olarak gözüküyor orda donup kalmış. Rezerve programını kapadım açtım sorun çözülmedi yine :(.

Edit: Windows 10

Böyle bir şey buldum çalıştırdığımda Windows 10 indiriliyor. C diskinde de Windows WS diye bir şey çıktı. Sanırım yükleniyor bitince paylaşırım.

Tamamdır arkadaşlar inidrme başarılı sorun çözüldü.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 454
Windows 10' sorunsuz geçtim. Ama çalışmayan tek program corsair link. Program açılışında Net Framework hatası oluşuyor sürekli. Kendi forum sitesinden baktım. Windows 10 için beta sürümü test aşamasındaymış yakın zamanda indirilmeye sunulacakmış. O zamana kadar kullanamayacağız anlaşılan o.
 
Evet bende de program açılmıyor donma yapıyor Corsair'ın foruma sordum AI Suite ile çakışma yapıyordur onu kaldır dedi deniyeceğim umarım olur :(.
 
Evet arkadaşlar, sorunum çözüldü. Bu sabah firmware update uyarısı çıktı ve güncellemeyi yaptım şuan güzel bir şekilde çalışıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı