Windows 11 geçilir mi?

GTX 1650 TUF Gaming 16 GB RAM Ryzen 5 5500 sanırım yeterli hocam.

Fazla bile. Kesinlikle geç zaten şu anda yapılan, ve ileride yapılacak oyunları hepside W11 tabanlı çalışılıyor çünkü en geç 2025'te zaten istesek istemesekte W11 geçeceğiz.
 
Fazla bile. Kesinlikle geç zaten şu anda yapılan, ve ileride yapılacak oyunları hepside W11 tabanlı çalışılıyor çünkü en geç 2025'te zaten istesek istemesekte W11 geçeceğiz.
Teşekkür ederim.
 
Bir de key alacaksanız bedava KMS keylerden almasan iyi olur bilgisayara işkence ediyor.
KMS suite kullanıcaktım ancak kullanmayın diyorsanız bir çaresini bulurum.
 
Daha fazla RAM kullanıyor. Ağır bir işletim sistemiymiş gibi. Windows 7'den Windows 10'a geçmek gibi. Ayrıca hala performans konusunda ben geride olduğunu düşünmekteyim. Geçip geçmemek size kalmış, isterseniz geçin isterseniz geçmeyin. Fakat şunu belirtmekte fayda var, bu forumda halen ve halen Windows 11 ile alakalı hata konuları çok sık açılıyor. Ben halen biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
 
Arkadaşlar bilgisayarımda sürekli uyarı geliyor Windows 11'e geçiniz diye. Sizce şu anki son sürüm olan 23H2 nasıldır? Benim için önemli olan stabil çalışması, oyun performansı, optimizasyon vesaire. Sizce Windows 10'da kalınır mı yoksa 11'e yavaştan geçmeli miyim?

Sistemin nedir?
 
Jettlisans, sağlamlisans gibi yerlerden 120TL'ye Retail almanız daha iyi olur. KMS keylerde adamlar isteseler siber saldırı bile yaparlar bilgisayarından.
OEM ve retail arasında neye göre tercih yapmalıyız hocam,ucuz diye retail alıp geçmek mantıklı mı, yoksa garanti diye oem mi alayım?
 
i5-2450M 8 GB RAM 120GB SSD GT 520MX laptopuma kuruyorum şu an. İyi bir optimizasyonla çok güzel çalışacağından eminim. Daha öncesinde Core 2 Duo bir PC de kulanmıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı