Windows 11 şifre girdikten sonra siyah ekran hatası

hilmiyildzx

Picopat
Katılım
22 Ağustos 2023
Mesajlar
117
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ilk oncelikle ışletim sistemim Windows 11, bilgisayarı açtığımda şifre girme ekranı sorunsuz şekilde geliyor ve şifremi girdiğimde ise siyah ekran veriyor. Ekranda ise imleç var sadece çözüm var mı bununla alakalı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben windows 11 de söyle bi sorunum var cpu boşta hep 100 kullanıyordu oyunlarda da kasmalar oluyodu şuan kendi kendine düzeldi ilerde olurmu bilemem.

Umarım olmaz.

Hocam sizin PC'ye virüs sokma ihtimaliniz olabilir mi? Hem bu durum sistem dosyalarının neden bu kadar bozulduğuna sebep olabilir.

Evet çünkü durduk yere sistemin bozulması normal değil. Bir oyunu cracklemeye çalıştınız mı?
 
Bu arada hocam Valorant ve GTA 5'e girmeye çalıştım hata oldu giremedim ve ustune üstlük gorev yoneticisine de giremiyorum hata veriyor.

Hocam en temiz ve garanti yolu format çünkü virüs sistem dosyalarına kadar ulaşmışsa diğer yollarla çözsen de antivirüsleri bloke edecek ve tekrarlayacaktır.
 
Hocam en temiz ve garanti yolu format çünkü virüs sistem dosyalarına kadar ulaşmışsa diğer yollarla çözsen de antivirüsleri bloke edecek ve tekrarlayacaktır.
Bide hocam siyah ekran vermeden önceki gece windows 11 için güncelleme gelmişti bende güncelledim 5 6 saat boyunca felan sorunsuz şekilde oyunlar oynadım ancak sabah açtığımda ise şifremi girdiğimde siyah ekran Verdi acaba siyah ekran bundan dolayı olmuş olabilirmi.
 
Bir de hocam siyah ekran vermeden önceki gece Windows 11 için güncelleme gelmişti bende güncelledim 5 6 saat boyunca falan sorunsuz şekilde oyunlar oynadım ancak sabah açtığımda ise şifremi girdiğimde siyah ekran verdi acaba siyah ekran bundan dolayı olmuş olabilir mi?

Güncellemede sıkıntı olduğunu sanmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı