Windows 8.1 Professional Ürün Anahtarı Girmemenin Zararları

illaedeb1

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2014
Mesajlar
223
Çözümler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar. Masaüstü bilgisayara Windows 8.1 Professional işletim sistemini yükledim, ama ürün anahtarı girmedim. Zararım ne olur? Makina sorunsuz bir şekilde çalışıyor, ve hata vermiyor. İnternet ulaşımında da sıkıntı yok...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır olmaz. Sadece masaüstünün kenarında sinir bozucu bir "Windows Etkinleştirilmedi" yazısı yazar gri renkte. Ve kişiselleştirme gibi ayarları yapamazsınız(Metro için geçerli). O kadar.. Belki ilerleyen dönemlerde (3 - 4 ay gibi) Windows 7'de olduğu gibi bir pencere çıkabilir. Zaten o çıkıncaya kadar sistem gereksiz yazılımlarla dolmuş olur eğer iyi bakmadıysan. İyi baktıysan bir kere atarsın ama devamlı kullanırsın :D
 
Ama belli birsüre içinde kullanamaz hale gelecek. Kısa bir süre içinde ya bir lisans alın ya da KMSPico ile etkinleştirin.
 
Üniversite öğrencisiseniz ve üniversitenizin Dreamspark işbirliği varsa 8.1 Industry Pro 'yu ücretsiz ve lisanslı şekilde kullanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı