Windows 8.1 Yüklerken Press Space Bar to Hold The Screen, Any Key To Boot Previous MBR Hatası

recepjops

Hectopat
Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayara Linux dağıtımı yükledim, daha sonra sildim. USB'den Windows 8.1 yüklemeye çalışıyorum "Press space bar to hold the screen, any other key to boot previous MBR" hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten ram den açılan bir işletim sistemi bul windows olsun ama boot ettir. Sonra ilgili diski sil ve yeniden biçimlendir. NTFS olarak daha sonra Windows 8.1 kurarken sana sıkıntı vermeyecektir. Yani işletim sistemi kurmadan bu işi yapabilirsin.
 
EasyBCD aracılığıyla Linux ile gelen bootloader kaydını sil:

GRUB Önyükleyicisini Komut Girmeden Kaldırma | Technopat Sosyal
Merhaba, benim şöyle bi sorunum var windows10 yüklü bilgisayarın diğer diskini biçimlendirip elementary os kurulumu yaptım bunu kurarken önce kuracağım ssd üzerinde yeni bir takas alanı oluşturdum ve 4gb alan verdim daha sonra aynı ssd ye kurulum yaptım fakat ön yükleme diski olarak yine kurulum yapacağım diski belirttim.. Sanırım orada bi hata yaptım windows u birdaha açamadım şu hatayı verdi(Press space bar to hold the screen, any other key to boot previous MBR) windows10 ile birlikte dual boot açılışta sorması için ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı