Windows-upt %85 sistem yorma sorunu

LordArtezi

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2014
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler,

Kasayı yeni topladım format falan her şey yeni, bilgisayarı başlattıktan yaklaşık 10 dakika sonra "Görev Yöneticisi'nde" "Windows-upt" isimli bir program gözüküyor.

Bilgisayarın performansı neredeyse %85 düşüyor yavaşlıyor.
Ardından "Görev Yöneticisini" açıp işlemi sonlandır dedikten sonra bilgisayar kendine geliyor. Fakat yine 10 dakika sonra aynı şekilde ortaya çıkıyor.
Sizce bu beladan nasıl kurtulurum?

İyi forumlar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@LordArtezi dostum aynı problemle bende karşı karşıyayım. Bilgisayara format attıktan sonra birkaç driver kurdum ve aynı problem bende de var şuan. Görev yöneticisine baktığımda windows-upt diye bir işlem bilgisayarı yavaşlatıyor. Ben problemin çözümünü bulamadım. Problemi nasıl düzelttin ? Bana da yardımcı olabilir misin. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Beyni çalışan arkadaş. Verdiğin linki daha önce araştırırken okudum merak etme.
@Murat5038 Bitcoinden ziyade rat yemişe benziyorsun :) Hesap şifrelerini virüsü sildikten sonra değiştir.
İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonucunu paylaşın.
Sonrasında birşey göremiyorum ? Ne sonucu belli ne de bir başka birşey. İğneleyici kelimelerden kaçınırsan sevinirim. Güzelce cevap verebilirsin bence. Zahmet edip yazmışsın sağol yinede...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı