Steam Witcher 3'e Steam Atölye Desteği Geldi!

Xeytan

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2021
Mesajlar
2.389
Çözümler
30
Yer
Cheyenne
The Witcher 3: Wild Hunt için bir güncelleme PC'de yayınlanıyor! Modlama deneyimini geliştirmek ve The Witcher 3 Redkit'in çıkışını desteklemek için bir dizi değişiklik getiriyor.

Ayrıntılar için aşağıdaki değişiklik listesine göz atın:
  • Steam atölyesi etkinleştirildi.
Modlarınızı Steam'de kolaylıkla yönetin! Steam atölyesi desteğini The Witcher 3: Wild Hunt'a entegre ettik. Steam kullanıcıları nexus modlarını veya istedikleri modlama platformunu kullanmaya devam edebilirken, artık oyunun Steam atölyesi'nde bulunan herhangi bir modu tek tıklamayla yükleyebilirler. Beğendiğiniz modu bulun, "abone ol"a tıklayın, otomatik olarak yüklenecektir!

  • DLC modları (tamamen yeni içerik içeren modlar) için Steam atölyesi desteği eklendi.
  • Modlara yeni dünya kimlikleri eklemenin daha kolay bir yolu için destek eklendi.
  • DLC modlarını yüklemek için tam destek eklendi - modlardan ek içerik yüklenirken oluşan sorun düzeltildi.

Kaynak:
 
Rockstar gibi firma olsa etrafa telif atarlardı.

Normalde Ubisoft'a paragöz firma derdim de Rockstar Games'in de onlardan aşağı kalır yanı yok. Para para diye ölüyorlar.
 
Witcher 3 açısından hem iyi hem de kötü bir gelişme. İyi yanı daha ağır basıyor tabii ama kötü olan şu, bununla beraber insanlar kendi yan görevlerini falan yapacakları için artık CDPR'den çok bir müdahale gelmez Witcher 3'e. Bu gelişmeyle bir nevi ''Bu oyun artık bitti; gülün, eğlenin, kafanıza göre takılın'' demişler. Haklılar da.
 

Geri
Yukarı