XBOX 360'da GTA 5 oynamak

Katılım
16 Mart 2014
Mesajlar
245
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim Xbox 360'ım var. Hiçbir işlem yapılmadı. Yani orijinal. Ben buna internetten indirip USB belleğe atıp oradan Xbox'da oynayabilir miyim? Oynayabilirsem ban yer miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye etmem. Al orijinal oyun kafanda rahat olsun. Ancak CD önermem. Arkadaşımında XBOX 360'ı var CD'si çizildi ve dijital olarak aldı yani iki kere para verdi. XBOX'ın store'undan indir bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, korsan oyun oynayamazsın ilk önce Xbox'ı kırdırtman lazım.

Ayrıca arkadaşlara katılıyorum oyunları orijinal almalısın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyun işi sıkıntılı öyle kırdırsan bile direk USB'ye atınca iş bitmiyor. Pek çok kriteri var bence de değmez. İkinci el filan al yada takasa filan gir ama yine de orijinal al. İlle de korsan diyorsan Recep Baltaş'ın açıklamaları:
Kırmak için farklı yöntemler var:

1. RGH > Anakarta müdahale gerektirir. En pahalı yöntemdir ve kırdıktan sonra dünya senindir. Taşınabilir diskten bile oyun oynarsın.
2. Firmware > Optik sürücüye kırılmış Firmware atarak yapılır. Avantajı, Live'a bağlanabilmedir ancak dezavantajı, Dual Layer DVD yakma gerektirmesidir :)
3. ODD Emulator > Optik sürücünün Key'i elde edilir ve bu Key xk3y denilen cihaza girilir. Artık hem Live'a bağlanabilen hem de korsan oyunları ISO ile oynatan bir sisteminiz vardır.

Seçim senin:

Matrix-Mavi-Hap-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-Hap.jpg
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı