Xbox alınmalı mı?

Yani Xbox yeni PS4 10 yıllık o kafamı karıştırdı uzun ömürlü olurdu GTA6 Series S'e çıkacak PS4'e cıkmayacak Xbox'ta değişik oyunlar var Stardew Valley away a out gibi Microsoft oyunları var ben sanırım Series S alacağım arkadaşlar ikinci el.
 
Bilgisayarım var ama cok fazla oynadığımı düşünüyorum ve işlerim aksıyor bunu satıp 7 bin lira civarında alınabileçek kaliteli bir şey düşünüyorum ya Xbox One X ya da Series S, PS4 olabilir normalde her konsolda iyi oyunlar var ama PS4 de Last of Us Uncharted gibi oyunları oynamak iyi olur bir yanda Xbox'ta Forza falan Game Pass ekonomik ama sıkılır mıyım acaba sizce ne almalıyım?
Bilgisayar özelliklerini yazmamışsınız ama ortalama üstü olduğunu varsayıyorum.
Sony ve Nintendo müşterilerine ayrıcalık sunuyor, Xbox ise minyatür PC. Xbox'ta olup PC'de olmayan hiçbirşey yok bu sebepten ötürü PC'den herşeye erişebiliyorken Xbox almak çok gereksiz olur. Xbox kolu alıp PC'ye bağlayın bakın keyfinize.
 
@Niko belıic inatla özellikleri yazmıyor.

@Niko BelIic

R9 380 i5 4460 16 GB RAM görmedim dostum kusura bakma

Bilgisayar özelliklerini yazmamışsınız ama ortalama üstü olduğunu varsayıyorum.
Sony ve Nintendo müşterilerine ayrıcalık sunuyor, Xbox ise minyatür PC. Xbox'ta olup PC'de olmayan hiçbir şey yok bu sebepten ötürü PC'den her şeye erişebiliyorken Xbox almak çok gereksiz olur. Xbox kolu alıp PC'ye bağlayın bakın keyfinize.

PC varken Online oyunlar giriyorum reis hikayeli oyunlar oynamıyorum ondan satıyorum.
 
PC özelliklerini yazmadan yorum yapamam.


Zırva.
Okulunu bitir, ondan sonra konuşalım. Herkesin vakti seninki gibi bol değil. İşten gelip 2 saat oyun oynayacak biri için hiçbir yan etkene bulaşmadan Xbox ya da PS'i 10 saniyede açıp oyunun içinde kendimi bulmak nasıl bir zevk o zaman anlarsın. Zırva demekle olmuyor o işler ;)
 
Okulunu bitir, ondan sonra konuşalım. Herkesin vakti seninki gibi bol değil. İşten gelip 2 saat oyun oynayacak biri için hiçbir yan etkene bulaşmadan Xbox'ya da PS'i 10 saniyede açıp oyunun içinde kendimi bulmak nasıl bir zevk o zaman anlarsın. Zırva demekle olmuyor o işler ;)

Ustam shitpost yapmıyoruz emoji zırvalığını boş ver. Ben konsol da kullandım merak etme. Steam uygulamasını açmaya kafası enerjisi gücü yetmeyen oyun oynamasın. Oyun oynarken arkadan müzik açacağı zaman internette bir şeye bakacağı zaman kıvranır konsol da ama bu kriter değil herkes için. Benim zamanımı nereden çıkardın onu da anlayamadım. Biz burada ekonomik öneri yapıyoruz. Okulunu bitir diyene bak gülünç hareketler.

R9 380 i5 4460 16 GB RAM görmedim dostum kusura bakma.

PC varken Online oyunlar giriyorum reis hikayeli oyunlar oynamıyorum ondan satıyorum.

En fazla 7000 vereceksin diye düşünüyorum konsol daha güzel olur ben belki upgrade eder rahat edersin diye düşündüm. Oyunlara verecek paran yoktur diye düşünüyorum ekonomik çözüm aradığımızdan. Xbox daha güzel tercih olur.

Bulabilirsen Xbox X. Konsolu tüketip elden çıkarabilen için PS4. PS4 ile uğraşmak istemeyen için Xbox s
 
Oyunları ve kullanıcı deneyimine göre. Fanboy değilim ama Xbox'un konsol alanında geride olduğu bariz. Konsol hissini yaşatamıyor. Sırf konsol daha güçlü olduğu için daha iyi olmaz. PS4 içindeki tüm oyunları açabiliyor mu? Evet. Series S içindeki tüm oyunları açabiliyor mu? Evet. O zaman bu durumda oyunlarını karşılaştırmak gerekir. Çünkü hız sınırı 100 olan yolda 600'lük arabayla 200'lük araba denktir. Pekala zevkler ve renkler tartışılmaz ama metacritic vb puanlar ve çok bariz gerçeğe göre PS4 oyunları Series S oyunlarından kat kat daha iyi. Boşuna fanboy yorum yazmayın adamakıllı konsolda bilgili Xbox hayranınada sorsan PS hayranınada sorsan PSnin konsolda, özellikle oyunlarda daha önde olduğunu söyler.
AAA oyun konusunda evet, Xbox Ps yanında daha zayıf kalıyor. İki konsol da kendi açısından avantajlı ve dezavantajlı içeriklere sahip. Series S 2D platform oyunları açısından mesela çok ideal bir konsol. PS desen Gow gibi çok başarılı bir oyuna sahip.
Yukarda ne Xbox güçlü dedim ne PS, oralara nasıl ezberden geldiğin belli 😂
Tek tek seçenekler yazdım arkadaşa, kendisine uygun olan ikiliyi ya da ekonomik durumuna göre birini seçmek zorunda ise kendisine daha yakın olanı alabilir.
Metacritic mi yazdın sen djdjdjdjfjjf
Sonrasında da Xbox,Ps hayranı mı dedin fjfjfjfjf
Dostum bir cihaza insan neden hayran olur ?
Max. takdir edersin firmayı.
Bol oyunlu günler arkadaşlar, komiksiniz 😂
 
R9 380 i5 4460 16 GB RAM görmedim dostum kusura bakma.

PC varken Online oyunlar giriyorum reis hikayeli oyunlar oynamıyorum ondan satıyorum.

Öyleyse konsollar üzerinden gidelim. Önce kesin olarak PS4 alın ve The Last of Us Part 2, God of War: Ragnarök gibi oyun dünyasının tepesinde bulunan birçok oyunu deneyimleyin. %90 ihtimalle bu oyunlara bayılacaksınızdır, eğer dediğim gibi olursa o PS4 elinizde kalsın sonrasında para biriktirip PS5 alırsınız. Eğer PS özel oyunları hoşunuza gitmezse PS4'ü satıp hemen hemen benzer bütçede Series S alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı