Xbox, bazı ülkelerde Game Pass uzatma süresini kısıtlıyor (Türkiye de dahil)

Famronty

Megapat
Katılım
30 Temmuz 2019
Mesajlar
6.843
Makaleler
1
Çözümler
121
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Özellikle Dolar/Euro bazında abonelik ücreti uygun olan ülkelerde (Arjantin, Türkiye gibi) uzatma süresini kısaltma yoluna gitmişler. Game Pass Ultimate halen daha 36 ay alınabilir tabi fakat pahalıya geliyor. EA Play ve Game Pass Core yöntemi ile uzatma kısıtlanmış. Artık 13 aydan fazla uzatılamıyor.

Eurogamer'ın sayfasında yazanı aşağıya bırakıyorum. Muhtemelen diğer ülkelerdeki oyuncuların düşük abonelik ücretine sahip ülkelerden abonelik almasını engellemek için yapıyorlar.

"Örneğin Game Pass Core'un aylık maliyeti 9,99 ABD Doları iken bu, Birleşik Krallık'ta 8,78 ABD Dolarına denk gelmektedir. Ancak Türkiye'de bu sadece 4,92 dolar, Arjantin'de ise 4,97 dolar."



  • Game Pass Ultimate, mevcut olduğu tüm ülkelerde maksimum 36 aya kadar uzatılabilir.
  • Game Pass Core , Game Pass for Console ve PC Game Pass, sınırın 13 ay olduğu aşağıdaki ülkeler hariç, mevcut oldukları tüm ülkelerde maksimum 36 aya kadar uzatılabilir: Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Meksika, Singapur, Tayvan ve Türkiye.
  • EA Play, sınırın 13 ay olduğu Arjantin ve Türkiye hariç, kullanıma sunulduğu tüm ülkelerde maksimum 36 aya kadar uzatılabilir.
Kaynaklar: Microsoft limits Xbox Game Pass subscription extensions in certain countries

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü 2024-04-11 151323.png


12 aylık plana da zam gelmiş 7 Nisan'da hala 249 TL idi bende 3 yıl EA Play + 1 ay GamePass Ultimate alarak 13 aylık Ultimate aboneliğine çevirmiştim 956 TL'ye denk gelmişti. Zamanında 3 yıllık alma taktiğini yapmadığım için baya pişmandım ama iyi ki bu sefer salaklık edip nolcak ya dememişim 2-3 günde zam gelmiş hemen.
 
3 yıllık söğüşleyenlerden olarak 2026'ın başı gibi soygunumuz bitiyor. Yeni çıkan oyuna rahatça erişebilme olayımız da o vakit bitecek ve gemilerimize bineceğiz. :D ☠️

Yeterince reklamını, duyurusunu yapmıştı oyun topluluğundaki insanlar. Umarım herkes zamanında faydalanmıştır.
 
Aga çok abartmayın ya.

2-3 oyun seçin. 1 ay satın alın rahat bitirirsiniz. Bence 1 aylık fiyatı 2-3 oyun kesinlikle hak eder.

Bir tek Game Pass'e bağlı oyun oynamıyoruz sonuçta, Steam ve Epic kütüphanelerimiz falanda var.
 
EA Play üzerinden 13 aylık yine hesaplı denk geliyor. Aylık 125 TL, 1 yıl için verilebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı