Xbox Game Pass ve Steam beraber Ark oynanabiliyor mu?

EfecanS

Decapat
Katılım
15 Mayıs 2022
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Arkadaşım Xbox Game Pass üzerinden Ark indirdi. Ben de Steam üzerinden indirdim. Beraber oynayabiliyor muyuz? Eğer oynayabiliyorsak nasıl yapabiliriz, anlatır mısınız?
 
Eğer public bir sunucuya gireceksiniz evet ama eğer sadece ikiniz yerel bir sunucuda oynayacaksanız hem hayır hem evet. Ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var hamachi idi sanırım ismi arkadaşınız ile aynı yerel ağda gözükeceksin böylece girebilceksiniz.
 
Eğer public bir sunucuya gireceksiniz evet ama eğer sadece ikiniz yerel bir sunucuda oynayacaksanız hem hayır hem evet. Ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var Hamachi idi sanırım ismi arkadaşınız ile aynı yerel ağda gözükeceksin böylece girebileceksiniz.

Hamachi ile yaptığımızda gözüküyorsa sıkıntı yok arkadaş indirince deneriz yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
 
Hamachi ile yaptığımızda gözüküyorsa sıkıntı yok arkadaş indirince deneriz yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Epic ve Steam aynı anda o şekilde oynamıştık biz baya oldu ama şu şekilde giriyorduk sanırım yeni hatırladım. İki kişi de yerel sunucu açıyor daha sonra bağlanacak kişi oyunda iken konsoldan connect ve hamachideki ip adresini yazarak bağanıyordu.
 
Epic ve Steam aynı anda o şekilde oynamıştık biz bayağı oldu ama şu şekilde giriyorduk sanırım yeni hatırladım. İki kişi de yerel sunucu açıyor daha sonra bağlanacak kişi oyunda iken konsoldan connect ve Hamachi'deki IP adresini yazarak bağanıyordu.

Hamachi yazınca karşıma URL'si VPN olan bir site çıkıyor o mu?
 

Geri
Yukarı