Xbox One mı yoksa PS4 mü?

samet98

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Playstation 4 Konsolumu yoksa Xbox One Konsolumu daha iyi? Bir de hemen almayıp 2 sinden birinin slim kasa olmasını beklemek gerekir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation 4 Al. Playstation'un Exclusive oyunları çok iyi. donanım konusundada Xbox One'a göre daha iyi. Xbox One daha Türkiye'ye giriş yapmadı. Fiyatı'da PS4 den pahalı olucak zaten.
 
Öncelikle oynamak istediğin oyunları kenara yaz sonra multiplayer mı seviyosun single mı? Bunlara bak ps4 exclusive oyunlar single player olur. Yani bitirirsin oyun sonra atarsın kenara. Multi platform oyunlar zaten ikisinde de oluyor. Ben PS4 almış birisi olarak Xbox one almayı düşünüyorum. Satıp sırf titanfall yüzünden yani konsolu kesinlikle oyun tercihine göre yap.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an için PS4 fiyat, exclusive oyunlar ve donanım oyunlar açısından daha iyi ama üstüne bastıra bastıra söylüyorum şu an için ve geleceği bilmediğimiz için kesin konuşmuyorum. Sonra sana bir örnek verim PS3 ilk çıktığında herkes PS3 neymiş hiç güzel oyunu yok görüntü kalitesi berbat dediler ama şimdi PS3 ''Last Of Us'' çalıştıran bir konsol sadece o değil ''Uncharged İnfamous Killzone'' gibi bir sürü muhteşem oyunu çalıştırıyor ve 1-2 yıl daha devam eder sanırım. Ama bu PS4'ün de böyle olacağı anlamına gelmez yani ''Xbox one'' eylül kasım aylarında Türkiyeye resmi olarak gelecek o zaman aç bence konuyu. Ayrıca yeni ''Xbox one'' kolunun R2 ve L3 yani tetik tuşlarını kötü yapmışlar diye duydum ve ''Xbox'' kolu hala pilli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oynamak istediğin oyunları kenara yaz sonra multiplayer mı seviyosun single mı? Bunlara bak ps4 exclusive oyunlar single player olur. Yani bitirirsin oyun sonra atarsın kenara. Multi platform oyunlar zaten ikisinde de oluyor. Ben ps4 almış birisi olarak xbox one almayı düşünüyorum. Satıp sırf titanfall yüzünden yani konsolu kesinlikle oyun tercihine göre yap.
Exclusive oyunların hepsi singleplayer değil. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Killzone Shadow Fall ' un Multiplayer modu var.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı