Xbox One veya Playstation

King33FR07

Hectopat
Katılım
23 Ağustos 2014
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben aranıza yeni katıldım.
Benim bir sorum var. Xbox One çıkınca almayı düşünüyorum. Ama arada PlayStation alsam mı diye düşünüyorum. Siz bana hangi konsolu almamı önerirsiniz? Nedenleriyle söylerseniz çok sevinirim.
 
Xbox One için çok iyi bir kampanya var Teknosa ve Bimeks'te, FIFA 15 ve Forza Horizon 2'yi konsolla beraber 1600 TL'ye alıyorsun. Oyunsuz 1080 TL'ye denk geliyor.

PS4'te 800 TL'ye bile bulursun. 2.el'den zarar gelmez.

Ama ne öneririm: Kesinlikle PS4.

Nedenleri hakkında benden bilgi alabilirsin.
 
@Cynara adlı arkdaşıma katılıyorum ama öncelikle bu konsolu ne için almayı düşünüyorsun, o da önemli. Xbox biraz "ev eğlence sistemi" gibi duruyor ve PS4'dan daha kapsamlı. Eğer oyun için konsol almak istiyorsan PS4'dan daha yüksek bir performans alabilirsin.
 
Ben konsolu sadece oyun oynamak için kullanmayı düşünmüyorum. Film izlemek, internete bağlanabilmek gibi özelliklerini de göz önünde bulundurarak Xbox One'ı almayı düşünmüştüm.
Peki PS4 oyunlarda daha mı iyi performans gösteriyor? Grafik açısından aralarında ne kadar fark var?
 
Bu senin internet performansınla alakalı. Sonuçta ikisininde kendine has performansları ve ona bağlı grafikleri var ama onlar online bazında etkilemez.
 
"Daha iyi" göreceli bir kavram olduğu için yorum yapmak zor. Siz ne tarz oyun seviyorsunuz? Uncharted, inFamous gibi oyunlar mı? Halo, Gears of War, Forza gibi oyunlar mı?
 
1- PS4 grafikleri daha iyi.
2- PS4 bileşenleri bilgisayara ciddi anlamda benzediği için daha stabil.
3- İkisinin de onlinesi paralı.
4- PS4 Exclusiveleri daha iyi.

NOT: @Deathly Core arkadaşın dediği gibi Xbox One ev eğlence sistemidir. Film izleyeyim demişsin internet varsa zaten izlersin. Ama Xbox One alırsan özelliklerin yarısından fazlasını kullanamazsın. (Türkiye'de olduğun için.)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı