Xbox one vs ps4 assassin's creed 4

Şu an oyun açısından X1 önde ama uzun vadede PS4 oyun anlamında daha iyi olacaktır. Exclusive oyunları daha sağlam. Ayrıca şuan X1'de çoğu oyun 1080p gelmiyor. PS4'te tamamı 1080p... X1'de tamam kinect var, yazılımı iyi de cihazın albenisi yok ya. Hiç bir yeni özellik yok üstelik hız açısından bile PS4'ün gerisinde... PS4 bu yüzden daha popüler PS3'e göre çok geliştirdiler. Herşeyini geçtim arkaplanda oyunu yüklerken oyuna girme, kısa yükleme süreleri, DS4'teki dokunmatik ekran ve hoparlörü bile insanı heyecanlandırıyor. Adamlar eksik noktalarını tespit edip kapatıyorlar. X1 ise aynı tas aynı hamam. Tamam 3.nesilde Xbox daha iyiydi de insan biraz geliştirir cihazı. Öyle yerinde sayıyorlar. Şahsen X1'in Kinect'ten başka bir numarası olmadığını düşünüyorum.
 
X1'in bir umudu var aslinda. Direcxt 12. Acaba mantle da gelir mi bilemiyorum. Bu Api'ler konsollari iyi bir savasci haline getirebilir.
 
Assassin's Creed 4 ayrica gercek bir yeni nesil oyun degil. Kalas gibi karakter doku modellemeleri az cok bunu gosteriyor. Bu video en fazla cozunurluk ve FPS farki var. Onun haricinde hicbir fark yok. A.C:Unity; oyunun 5. oyunu duyuruldu. Bir videosuna bakin, asil yeni nesil A.C budur dedirtiyor. Unity'le bari oyun aslina donsun ve sonra da biterse bitsin. Iyi bir kapanis olur umarim. Boyle guzel bir fikri mulku harcadin ya Ubi! Serinin tek aldigim orjinal oyunu A.C 1'dir. 6 senedir ayni motoru modifiye edip edip yedirdiler bize...

Assassin's Creed Unity'nin İlk Videosu Ortaya Çıktı! » Technopat
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı