Xbox Xbox Series S 2024'de alınır mı?

Konsol optimizasyonu diye bir şey var. PS3 bile GTA 5'i çalıştırabiliyor, 2006 da çıkmış PC'ler GTA 5'i çalıştırmayı bırak GTA 4 bile açamaz.



Exculizive oyunları oynamak isteyen bana kalırsa PS5 alsın. PS4 de God of War valkürler konseyinde boss fighta girince FPS yerleri öpüyordu, görüntü desen çok kötü zaten sabit 30 oynattığı oyunlar için alınır. Fakat artık eskidi çok FPS düşmesi oluyor özellikle 2020 sonrası çıkan oyunlarda.
Konu sahibi exculesive istemiyor, ben öneri verdikten sonra arkadaşlar PS4 ile Series S'i kıyaslamaya çalıştığı için bu yorumu yaptım. PS4 ile PS5 arasındaki fiyat farkından da haberdarsınızdır. Türkiye'de en çok alıp satılan konsolun PS4 olması da ekonomik sorunlardan kaynaklanıyor. Aksi takdirde PS5 alırdı herkes.
 
Maalesef. :( ama exculizive oyunları o kadar sevmeyen oyuncu için PS'a yönlendirme yapmaya da gerek yok. Bir de herkesin oyun zevki farklı, aynı nesildeki konsolları karşılaştırırken oyun ön plana çıkmalı. Google yazın Sony exculizive diye çıkan oyunlar mı size daha uygun? Bir de Microsoft exculizive yazın ona göre karar verin. Fakat Series S yeni nesil bir konsol ve PS4'e artık oyun gelmeyecektir.
 
Son düzenleme:
Yeni nesil oyunlarda FPS takıntınız yoksa ve eski oyunları çok ucuza alayım diyorsanız tercih edebilirsiniz. Çoğu eski oyun bedava fiyatta. Game Pass'teki oyunlar da fena değil. Sizi epey bir süre oyalayacak oyunlar ve seriler var. Ve EA Play oluyor Game Pass aldığınızda, şu an zamlanan ve 3000 TL olan oyunları aylık çok ucuz bir ücrete oynarsınız.

Yeni oyunlar tabii ki pahalı ve yenilerde performans konusunda 30 FPS çoğunda. Ama şunu da belirteyim yeni oyunların bazıları da inanılmaz derecede ucuz olabiliyor. 24 TL'ye House Flipper 2 var mesela. Aynısı PS Store'da 1000 TL.

Bir de örneğin Remnant II'yi oynamıştım ben 30 FPS. Yeni çıkmış bir oyun sayılır. Ben dert etmem 30 FPS oluşunu ama size bağlı işte. Bazı oyunlarda performans modu da oluyor 60 FPS yapmak için.

Exclusive oyun olarak da pek oyun yok. Forza, Gears of War, Halo, Grounded gibi oyunlar var. PS fanboylara göre sözde "çok kötü oyunlar" olsa da gayet kaliteli seriler veya oyunlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı