XDefiant Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.802
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ubisoft FPS oyunu XDefiant.

Ubisoft’un oynaması ücretsiz nişancı oyunu XDefiant, resmi olarak 21 Mayıs tarihinde piyasaya çıkıyor. Şirket, bilgisayar oyuncuları için oyunun minimum ve maksimum sistem gereksinimlerini de açıkladı. Ubisoft ayrıca XDefiant’ın hem Direct X11 hem de 12’yi desteklediğini ve sınırsız kare hızıyla çalıştırılabileceğini belirtiyor. Ayrıca düşük gecikmeli oyun için NVIDIA Reflex ile birlikte geniş ekran monitörleri de destekliyor. […]

Devamı: XDefiant Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Oyunun kalite yerlerde. 2 gün sonra unutulur.
Oyunu deneyimlediniz mi acaba? Ben betasına katılım sağlamıştım ve beklediğimin çok üstünde bir oyun çıkmıştı. Aslında FPS oyunlarıyla pek aram yoktur, aram yok derken oynamayı beceremem ama severim. Bu oyundan da bir hâyli keyif almıştım ben. F2P olması ve çok şaşırtıcı bir şekilde Türkçe bir Ubisoft oyunu olması sebebiyle heyecanla beklediğim bir oyun. Oyunu kötü anlamda eleştiren birçok kitlenin klasik Ubisoft düşmanlığından dolayı eleştirdiğini düşünüyorum. Ubisoft'un son zamanlarda çıkarttığı(Prince of Persia oyunundan sonra) en başarılı oyunlardan biri hatta tek başarılı oyun diye düşünüyorum. Oynayan kesimden de olumsuz yorumdan daha çok olumlu yorumlara denk geldim oyun hakkında. En büyük temennim bu oyunla beraber yeni çıkacak Ubisoft oyunlarının Türkçe olması olacak. Umarım P2W furyasına kapılmadan güzel gelişmelerle bu oyunun üstünde durur Ubisoft.
 
Oyunu deneyimlediniz mi acaba?
Oynadım. Seneler önceki buglar bile duruyor hala.

Animasyonlar küt, karakterler arası özgünlük pek yok. Ahım şahım bi' vuruş hissi olduğunu söyleyemem. Ellerinde o kadar imkan varken sıradan ve vasat bir FPS shooter oyunu yapmışlar, 2-3 skill ve oyun modu ekleyip "5vs5 objektif tamamla" oyun akımına ayak uydurmaya çalışmışlar.

Ubisoft, özgün işleri ve oynanış+animasyon kalitesiyle bilinen bir firmaydı. Şu an "trend neyse onu yap, kalite önemli değil"den fazlası değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun Call of Duty katili 10 numara.

Oyun CoD BO4'e benziyor, gun play süper.

Call of Duty'nin tırnağı bile olamaz bakın tırnağı. Şu haliyle anca kendine rakip olur oyun. CoD rakibi olacak diyorlar bir de gülüp geçiyorum sadece. CoD'un şu zamana kadar rakibi çıkmamışken yıllarca bir türlü çıkış yapmayan, çıksa bile 2 yıl önceki buglarından hala arındırılmayan kıytırıktan Ubisoft oyunu mu rakip olacak?

Benzettiğiniz oyun da 6 senelik oyun bu arada. 2024 yılında çıkmış bir oyun için beklentilerin altında kalıyor.
 
Oyun Call of Duty katili, 10 numara.
Şakaysa komik, değilse daha komik. R6'in downgrade yemiş haline CoD katili demek bambaşka bir seviye bence.

Sırf hızlı bir oynanışı var diye böyle övüyorsan piyasada tonla kaliteli yapım var, illa CoD oynamam diyorsan onlara yönel de gözün oyun görsün.
 
Şakaysa komik, değilse daha komik. R6'in downgrade yemiş haline CoD katili demek bambaşka bir seviye bence.

Sırf hızlı bir oynanışı var diye böyle övüyorsan piyasada tonla kaliteli yapım var, illa CoD oynamam diyorsan onlara yönel de gözün oyun görsün.

CoD BF Valorant ve CS2 oynarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı