xDrive anka alınır mı?

Bütçe
7000

Layspa

Picopat
Katılım
24 Kasım 2023
Mesajlar
231
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle. Bütçeyi zor da olsa biraz artırabildim ve xDrive anka modeline baktım. Peşin fiyatına taksit olduğu için almayı düşünüyorum, çünkü peşin bütçem yok. Bu fiyata değer mi? Peşin fiyatına taksit olmak kaydıyla daha iyi bir öneriniz varsa onlara da göz atabilirim.
 
Hocam selamlar hangi siteden almayı düşünüyorsunuz bilemiyorum ama bende tam bugün bu ürünü sipariş verdim.
Xdrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah Fiyatları ve Özellikleri
N11 üzerinde Xdrive resmi mağazasında 500₺ indirimli fiyatta şu anda ziraat kredi kartına peşin fiyatına 5 taksit yapıyordu üstüne bana 200₺’de bankkart lira hediye etti bir nevi 6300₺’ye gelmiş oldu bende bayağıdır arayıştaydım 6000-7000₺ aralığında bir koltuk. Forumda seveni olduğunu gördüm daha güncel bir model ve full kumaş olması beni cezbetti. Alan arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa daha da iyi anlayabiliriz ürünü.
 
Hocam ben de Toryum almayı düşünüyordum ama biraz artırabildim bütçeyi ve şu an Anka almayı düşünüyorum. Kumaş ile deri arasında kaldım ama sanırım kumaş daha iyi.
 
@Layspa Hocam kumaş olması yazın terleme konusunda daha avantajlı olur diye aldım. Xprime Titan XL modeli de vardı onu da düşünüyordum da ofisel ürünü olduğunu gördüm ve markası hakkında pek iç açıcı yorumlar göremedim. Yoksa büyüklüğü vb. konularda tercihim normalde o koltuktan olacaktı. Gördüğüm kadarıyla anka modeli güncel bir model akdeniz modeliyle vb. karşılaştırdım onlara benzeyen ama daha uygun fiyatlı bir ürün ki yine verdiğim para çok geliyor bir koltuk için ama almışken orta düzeyde olsa bir şey almak istedim.
 

Geri
Yukarı