Bütçe
15000

yusuf0671

Yoctopat
Katılım
25 Nisan 2024
Mesajlar
1
Başlıktan gördüğünüz gibi xDrive oyuncu koltuğı alınır mı? Veya 15 bin TL. Bandında bir koltuk öneriniz varsa değerlendirebilirim. Ofis koltuğu önerisinde bulunmayın. İllaki xDrive olmasına gerek de yok her türlü oyuncu koltuğu önerisine açığım. Aklımda 2 model var; xDrive kasırga masajlı serisi ve fırtına masajlı ayak uzatmalı olan serisi 3 haftalık araştırma sonucu bulduklarım bu kadar. Aşağıda linklerini bıraktım. Bu fiyat aralığında veya az bir üstünde her türlü yeni nesil oyuncu koltuğu önerisine açığım. Kullanıcı yorumlarını da dikkate almak isterim fırtına ve kasırga sizce verdiğimiz fiyatı hak ediyor mu? Ve ayak uzatma sizce mantıklı bir eklenti mi? Bana hiç güven vermiyor kırılma ihtimali yüksek bir parça olduğundan dolayı.

FIRTINA

KASIRGA
 
Son düzenleme:
Kardeş açıkcası ben fırtına modelinin masaj özelliği olmayanı aldım. 1 hafta kadar kullandım ve iadeye gönderdim. Daha önce hiç oyuncu koltuğu tecrübem olmadı onu söylüyüm. Koltuk rahattı ama bazı sorunları vardı.

Birincisi koltuk asla o fiyat etmez. Kalite olarak yüksek kaliteli bir malzeme kullanmamışlar ama ürünleri çok fahiş fiyatlarda. Başka markalardan veya ürünlerinden hiç haberim yok onu söylüyüm. Ama ben o fırtına modelinin gerçekte 5 bin tl den fazla edeceğini düşünmüyorum onu söylüyüm.

İkincisi kol dayama kısmından sesler geliyordu. Koltukta pozisyon değiştirmek için kuvvet uygulamadığımıda ufacık bir oynama bile olsa çıt çıt şeklinde sesler geliyordu ve aşırı rahatsız ediciydi.

Üçüncüsü bir hafta kullanmama rağmen ilk günkü performansı almamaya başlamıştım. Yani ne demek istiyorum açıkalyayım. Ürünü aldığım ilk hafta sallanma vs. yoktu. Ama iade etmeden önce ürün sallanmaya başlamıştı.

Dördüncüsü kullanılan tüm malzemeler kalitesiz.

Beşincisi ve son olarak ürün bana üç noktada üretim hatalı gelmişti. Bir değil üç! 1-) kol dayama kısımları sorunluydu, 2-) Sırt koyma kısmındaki yastığın içindeki malzemenin belirli bölgeleri sanki tıraşlanmış gibi ya da parça alınmış gibiydi ve sırt yastığı şekilsiz yamuk yumuk duruyordu. 3-) Fermuar açma kapama yerlerindeki tutamaçları yoktu.

Bu yukarıdaki eleştiriler benim bir haftalık kullanımımda tecrübe ettiğim veya gördüğüm şeyler. Yalnız karar yine senin. Diğer markalardan ve ürünlerinden hiç haberim yok. Herhangi bir kıyas yapamayacağım. Benimde bir koltuğa ihtiyacım var ama araştırdığım kadarıyla exvega ve zio gibi markalarla alakalı da çok fazla şikayet var. Ne yapacağım bilmiyorum. Sanırım HP, Razer, Asus gibi markalar 10-15 bin TL bandında kumaş bir ürün çıkarana kadar oyuncu koltuğunu almayacağım. Son olarak şunlarıda söylemek isterim bu piyasa böylesine dandik malzemeleri fahiş fiyatlardan insanlara satmaya alışmış. Bence tepki gösterip alınmamalı. Kullandıkları malzeme ne kadar kötü olursa olsun, işçilik ne kadar kötü olursa olsun, hatta üstüne üstlük son kontrol bile yapılmadan üretilmesine rağmen 3-5 bin TL zor edecek malzemelere 14-15 bin TL gibi fiyat belirliyorlar ve bu fiyata satıyorlar. Ben kendi kişisel deneyimlerimi ve fikirlerimi aktarıyorum. Bu bir tavsiye değil fikir beyanıdır. Seçim ve son söz sana ait.
 

Geri
Yukarı