Yabancıların Türkler hakkındaki Google aramaları

Ben de bunu nasıl yanlış anlıyorlar onu anlamadım. Suriye'de girdiğimiz bölge misak-ı Milli'de istediğimiz bölgeden daha küçük ve sınırımıza çok yakın.

Hocam hadi misakı milliyi geçtim sınırımızda terör devleti kuruluyordu. Kurulsaydı huzur içinde uyuyamazdık.
 
Yanlış haberler sonrası bizim Suriye'ye saldırdığımızı ve kürtlere düşman olduğumuzu düşündükleri ortada.

Medya bilincli olarak bu tür haberleri yayiyor. Örnek olarak Isvicre medyasi. Türkiye'nin operasyonlarini sivil kürt halkina yapiliyormus gibi gösteriyorlar. Halbuki sebebi ortada. Tabii yerel halk da bu tür kofti haberlere itibar etmeyi seviyor.

Isvicre'nin bircok yerine ülkücü ocaklari gibi PKK ocaklari mevcut. Devlet ne halt olduklarini bildigi halde kendilerine dokunmuyor. Ayni Almanya'da polis araciyla malum terörist elebasi Öcalan'in posterini dalgalandirdiklari gibi.

Söz konusu Türk ve Türkiye düsmanligi oldugu zaman hicbir sınır tanimiyorlar.
 
Son düzenleme:
Bunların esas amacı İslam düşmanlığıdır. Evet Türk düşmanlığı da var zamanında onların olan Anadolu'yu aldığımız için oradan da gelen bir düşmanlık var. Ama dediğim gibi esas amacı İslam düşmanlığıdır. Her ne kadar Türkiye laik bir devlet olsa bile İslam dininin son kalesi Türkiye'dir. Arap'lar falan hikaye. Bunlar da bunu çok iyi biliyorlar. Zaten Türkiye İslam'ın neden son kalesi olduğunu son zamanlarda görebiliyoruz. Türkiye düşerse İslam diye bir şey kalmayacak. Bunlar da onu istiyor. Neden Arap'lar değil de türkler olduğunu anlatmama gerek yoktur diye umuyorum.
 
"Türklerin neden düz kafaları var?" Düz kafalılar. Düz kafa. Düz. Sanırım yastıktan dolayı.

Ülkemizden Kafa Şekli Manzaralarını Ryan Gosling'in Kafası Üzerinden  Gösterme - cezmikalorifer.com
 
?

Ekleme: Fransızların bize milliyetçi demesi çok garip.
Neden garip olsun? Sosyal medyada milliyetçilik yapan en gerizekalı millet olduğumuz için olabilir mi? En basitinden örnek vermek gerekirse UEFA hesapları geçmişte atılan golleri paylaşırken önceliği her zaman Türk takımlarına veriyorlar. Neden? Çok mu seviyorlar bizi? Yoksa yorumlarını bayraklarla doldurup onlara etkileşim kastığımız için mi?
 
Turkler neden off diyor hocam? Turklerin neden gozu acik? Cok anormal seyler bunlar. Bu arada gecen gun Türkiye'ye tatile gideyim dedim. Cok pahaliymis. Bir de gecen gun haberde gordum, Turkler milliyetciymis. Cok garip.
Türkiye'de her 24 saat 1 gün ediyormuş. Çok garip.
İroni.
Bir ülkeyi haklı olduğu halde haksızmış gibi yargılarsan ve buna diğer devletlerle birlikte devam edersen. O ülke ve halkı doğal olarak "Biz bizden başka anlayan yok" psikolojisine girer ve milliyetçi olmaya başlar.
Çok doğru tarihte de bir sürü örneği var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı