Yazılım yaparak nasıl 13 yaşında para kazanılabilir?

Selam. Ben 13 yaşındayım ve biraz yazılım bilgim var. Daha önceden yazılım yapıp satmayı denedim ama neredeyse hiç satış gelmedi. Şimdi yeniden denemek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. :)
Ingilizcen var mi? Varsa Roblox'da yazilim yapmaya baslayabilirsin. 1 yila ogrenirsin. Ben saatlik 27 dolar kazaniyorum su anda. (Duzeltme: Full time veya pasif gelir degil. Calistigim her saat icin yaklasik 27 dolar aliyorum ortalama.)
 
Son düzenleme:
13 yaşında ne gibi bir yazılım bilgin var bilmiyorum ama söylediğine göre minumum derecede vardır diyelim. Küçük dostum ama sen 13 yaşında para kazanmak için yazılımı seçiyorsun ve yaşın 13 ne deneyimin ne gibi bir birikimin var. Yazılım öyle yapayım para kazanayım gibi bir şey değildir. Para kazanmak için ekibin olması lazım yazılımdan para kazanmak istiyorsan.

Bu işten para kazananlar yıllarını veriyor öyle adam akıllı para kazanmaya başlıyor.
 
Nasıl yaptığını merak etiim. Açıklar mısın?
Roblox'da genel olarak 2 metod var. Ya oyun yapmak yada komisyon yapmak. Ben yazilim komisyonlari yapiyorum Roblox platformu icin. Bildigin freelancerlik.

Oyun yapmak daha uzun surer, reklami icin (Roblox platformunun kendi reklam sistemi var) onceden maliyet ister. Her zaman basarili olmaz ve tek kisi ile cok zor. Ancak kisa sureligine bile tutarsa 5K Dolar getirdigi oluyor en az.

Aylık 641351,20 TL kazandığını iddia ediyor arkadaş.
Full time calismiyorum. Ama saatlik ucretim oyle. Ki sen benim 24 saat 30 gun calistigimi var saymissin. Pasif gelir degil.
 
Freelancerlik yapmak demek düzensiz gelir demektir nasıl saatlik kazanıyorsun?
Simdi gordum kusura bakmayin ben yanlis yazmisim. Kast ettigim sey, komisyonlara harcadigim saat vs kazandigim gelir olarak baktigimizda saatlik ortalama 27 dolar cikiyor. Ki daha yeni basladim komisyonlara bir iki hafta once.
 

Geri
Yukarı