Yediğiniz en saçma uyarı neydi?

EVO ve SSD kısaltmalarını küçük harflerle yazdığım için uyarılar aldım. Küçük harfle yazdığım bu iki kelime moderasyon ekibi tarafından düzeltildi.

Arama kısmına SSD yazıp aratın, onlarca 'ssd' yazılmış. Hepsine uyarı verdiler mi? Moderasyon ekibi o mesajları neden hala düzeltmiyor?

Moderasyon ekibindekilerin yargı dağıtma kotaları mı var acaba ki herkese eşit davranılmıyor?

Şimdi bu mesajdan da iki uyarı sebebi çıkar, gözünüz aydın 🤣
 
Ben artık en küçük şeyde 1 ay yiyorum 1 gün de neymiş?

Cinar abimin minimum karizma:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kendi dilinizi doğru kullanmanızın teşvik edilmesi katı ve gereksiz kurallar mı oluyor? Niye dilimizi doğru kullanmayalım? Ben bunda bir zarar göremiyorum ama belki sizin fikriniz farklıdır. Saygı duyarım.

Ben iki ceza yedim, ikisini de hatalı olduğum için yedim. Saçma bir tarafı yoktu :D

Duyar kasmanızın sebebini anlayamadım açıkçası. Bir virgül yüzünden 1 günlük ceza verip kendi soruma dahi ihtiyacım varken yazı yazamamak insanı bir süre sonra ister istemeze soğutuyor. Ha bir de buranın bazı kesimi toxiclerden oluşuyor, onu da unutmamak gerek :D
 
İnsanların toplu şekilde katledilmesini normal bulan birine sert bir üslup kullandığım için (küfür etmedim ki hak edip etmediğine siz karar verin).
 
Duyar kasmanızın sebebini anlayamadım açıkçası. Bir virgül yüzünden 1 günlük ceza verip kendi soruma dahi ihtiyacım varken yazı yazamamak insanı bir süre sonra ister istemez soğutuyor. Ha bir de buranın bazı kesimi toxiclerden oluşuyor, onu da unutmamak gerek :D
Duyar kasmak değil bu. Dilinizi doğru kullanmanız gerek zaten, bu doğal bir şey. Çoğu insan bunu yapmaya üşeniyor, anlamadığım şey bu.

Ve 1 günlük ceza aldığınıza göre sürekli hata yapıyorsunuz. Normalde çünkü cezası çok daha az ve bir virgül yüzünden verilmiyor bu aralar, hiç rastlamadım böyle diyene. O kadar katı değil.

Biraz da siz düzgün yazmaya çalışsanız olmaz mı?

"Toxiclerden oluşuyor" diyerek de bir şey mi ima etmeye çalıştınız kendinizce?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı