Yerel disk C: kendi kendine doldu

Barbology

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
296
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler. Yerel disk C de normalde 22 GB boş alan vardı fakat bugün baktığımda 2,68 GB boş alan kaldığını gördüm. Virüs taraması yaptım bir sonuç çıkmadı, yardımcı olursanız sevinirim.
 
@Barbology Sistem Korumasını kapatmanızı tavsiye etmiyorum. Yer kaplar ancak önemli bir ayardır. Onun yerine Sistem>Depolama kısmından geçici dosyalara girip temizlemenizi tavsiye ediyorum.
1713700357965.png

Sonra temp dosyalarını temizleyin daha sonra FolderSize indirip hangi klasörün ne kadar alan harcadığına bakın. Herhangi bir programa 20 GB'lik güncelleme. Olmaz demeyin mesela Fortnite'ye 30 GB güncelleme gelmişti otomatik güncellediği için sizin gibi tüm gün 30 GB nereye gitti diye araştırmıştım.
 
@Barbology sistem korumasını kapatmanızı tavsiye etmiyorum. Yer kaplar ancak önemli bir ayardır. Onun yerine sistem>depolama kısmından geçici dosyalara girip temizlemenizi tavsiye ediyorum.
Eki Görüntüle 2174633
Sonra temp dosyalarını temizleyin daha sonra foldersize indirip hangi klasörün ne kadar alan harcadığına bakın. Herhangi bir programa 20 GB'lik güncelleme. Olmaz demeyin mesela Fortnite'ye 30 GB güncelleme gelmişti otomatik güncellediği için sizin gibi tüm gün 30 GB nereye gitti diye araştırmıştım.

Tamamdır hocam onu da deniyorum hemen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı