YKS son 24 günde artmayan netler için ne yapılabilir?

Fearless0600

Picopat
Katılım
20 Nisan 2024
Mesajlar
229
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba YKS 2024e gireceğim fakat sene başındaki hedeflediğim çalışma disiplinini bu sene asla oluşturamadım. Doğal olarak da konularım yetişmedi. TYT de konularım bitti sadece deneme çözüyorum, ortalama netim 75, fakat AYT tarafında çok eksik kalan konum var. AYT fende biyoloji ve fizik komple duruyor başlamadım. AYT matematik ve kimyada toplam 35 civarı netim var. Matematikte türeve kadar konularım bitti şu an türevi bitirmeye çalışıyorum. Hedefim tıp ve mezuna kaldım diyebilirim. Sizce 1 yıl daha çalışmayla olur mu? Dersleri aslında çabuk kapabiliyorum ama bu yılki bariz hatam; süreki bitirdiğim konuları mükemmelleştirmeye çalışmak ve yeni konularda yol katedememek. Bu yıl farklı bir çalışma düzeniyle gitmeyi düşünüyorum. Sizce mezuna kalmaya değer mi?
 
Ne diyeceğimi bilmiyorum ama mezuna kalma düşüncesi en son düşüncen olmalı.

Mezuna kalma düşüncesi olabilir fakat bazıları mezuna kalıyorum deyip şu son günleride salıyor. Benim öyle değil ben zaten son güne kadar çalışacağım. Fakat bu sene Hedefime göre ne kadar çalıştığımı bildiğim için mezuna kalacağımı biliyorum.
 
Eğer sosyal biriysen mezuna kalmakta zorlanabilirsin. Arkadaşlarının üniversitede olup senin hala sınava çalışıyor olman psikolojini yorabilir ama hedefin yüksekse ve gerçekleştirmek istersen dayanabilirsin. Tıp okumak için mezuna kalmaya değer bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı