Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü nasıldır?

BerkayCann1221

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2017
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar, bu sene mezun olarak tekrardan sınava gireceğim. Sözelciyim, yazacağım 2 bölüm vardı. Okul öncesi ve Türkçe öğretmenliği fakat geçen gün düşünürken hayallerim arasında öğretmenliğin olmadığını, üniversitede dil öğrenip sadece yurt içi değil, yurt dışında çalışmak isteğimi tekrardan aklıma getirdim. Bu yüzden daha yatkın olduğum bilişim kısmına bakmak istedim. Sayısala dair hiçbir bilgim olmadığı için biraz daha eşit ağırlık bölümlerine bakarken yönetim bilişim sistemleri adında bir bölüm dikkatimi çekti. Zaten EA'da bilişim kısmında kısıtlı bölümler var. Neyse biraz araştırdıktan sonra bölüm hakkında pozitif yorumlar aldım, siz ne düşünüyorsunuz bu bölüm hakkında? Yurt dışında imkanları var mıdır? Ülkemizde değeri nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maaşlar kabarık, yurt dışı imkanları geniş, daha keşfedilmedi tam olarak ilerde çok daha fazla yükselecek, fırsatı değerlendirmek lazım MIS için
 
Elbette okunur, güzel bir bölüm, diploması yazılım sektöründe de oldukça etkili, açıköğretimden okumadığın sürece her yerde okuyabileceğin bir bölüm, elbette kendini geliştirmen de çok önemli. İlerleyeceğin alanı iyi belirleyip projeler ile desteklemeni kendini teknik anlamda da geliştirirsen açık öğretim hariç her yerde okunur. Açıköğretimde okunmaz dememin sebebi iş ilanlarında açık öğretim mezunlarını filtreden eliyorlar, o yüzden açık öğretim diploması işlevsiz bir diploma maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı