Yosemite 10.10.1 Kurulum Sonrası Sorunlar

-v ( Boot verbose mode ) komutu ile başlatıp ekranın takıldığı yerin resmini çekip paylaş.
 
-v ( Boot verbose mode ) komutu ile başlatıp ekranın takıldığı yerin resmini çekip paylaş.

Sıkıntıda orada zaten, komutları yazıp enter yaptığım zaman, ince yazılı komut satırına düşmeden daha ilk yazılarda restart atıyor

Hani takılı kalıp beklediği bir yer yok, komutları yazıyorum enter diyorum tak hemen restart atıyor logo bile gelmeden..

Lütfen yapabiliriz deyin..
 
Evet zaten hep USB ile başlatıyorum, hiç USB siz başlatamadım ki. yapamadım o fonksiyonu.. şuan bölümleri seçme alanından Chameleon alanından Yosemitenin üzerine geliyorum nv_disable=1 -v -x yazıyorum önce kalın yazılı kodlar aşağı dökülüyor, sonra ince yazılı kodlara gelemeden restart atıyor ve sistem yeniden başlıyor..
 
Yeniden kurulum yapman gerekiyor.

Hay böyle işin..

ComboUpdate yaptık sonucu bu mu oldu yani :))) peki ben bunu en sağlıklı nasıl yaparım hocam?

Bana bir yol yordam gösterseniz, sizin 10.10.3 ü de kuramıyorum ona kesin bir çözüm yapsakta onu kursam bari sistemime..

Bu konuda kesin bir yardımınız olabilir mi acaba ?.. Artık düzeni oturtup kullanmayı istiyorum gerçekten :))
 
Adam gibi sağlıklı bir kurulum istiyorsan Windows verilerini yedekle. HDD tamamen biçimlendir. 10.10.3 imajı ile OS X kurulum ekranında, diski GUID / GPT formatlayıp ikiye böl. Birinci bölüme kurulumu yap. Kurulum bittikten sonra da 2. bölüntüye Win kurarsın.
 
Artık yeni gelen bilgisayara kaldı.

Lenova siparişi verdik, o bilgisayarı kendim kullanmayı düşünüyorum, bu elimde ki Dell'i de personele vermeyi düşünüyorum.. Lenova i5 4210u - 8GB Ram - nVidia 820M ekran kartı, hemen hemen benim Dell ile aynı.

Bakalım bunu kurarken dediğiniz gibi GPT olarak biçimlendiririm HDD yi..

Yardımlarınız için teşekkürler...

Bu arada 10.10.3 ü yüklerken bende sorun yok dediğiniz imajı ben tekrar indirip başka bir bilgisayar da denedim, ille de GPT alanı istiyor. MBR alana yükleme yapmıyor, bunu hakkında bir düzenleme yapacak mısınız acaba ?

Yani normal bir windowsun yanına yüklenmiyor bu yaptığınız dmg :/
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı