Yüzde durduk yere sivilce çıkıyor

Kağan F

Picopat
Katılım
10 Haziran 2023
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cildimi temizleyip nemlendirici sürmeme rağmen yine de beyaz uçlu sivilcelerim çıkıyor. Bunlara da geceleri benzoxin sürüyorum. Onarıcı krem falan mı sürmem gerekiyor, ne yapmalıyım?
 
nemlendiricin eğer yağlı ise o sivilcelerin asla geçmez su bazlı kullanman lazım ve ayrıca bu yüz bakımında asla ucuza kaçma bimde falan satılan saçma ürünleri alma la roche posay Simple Loreal Paris gibi markalardan alabilirsin kendine düzenli rutin oluştur işte her sabah yüz temizleyici jel ardından tonik sonra nemlendirici gibi geceleride ekstra serum kullanırsan süper olur
 
Nemlendiricin eğer yağlı ise o sivilcelerin asla geçmez su bazlı kullanman lazım ve ayrıca bu yüz bakımında asla ucuza kaçma BİM'de falan satılan saçma ürünleri alma La Roche Posay simple loreal Paris gibi markalardan alabilirsin kendine düzenli rutin oluştur işte her sabah yüz temizleyici jel ardından tonik sonra nemlendirici gibi geceleride ekstra serum kullanırsan süper olur.

Ban yemiştim sonra da cevap vermeyi unutmuşum kusura bakma şimdi cevaplıyorum. Önceden böyle çıkmazdı ufak 1 2 tane çıkar bunlara da benzoxin sürüp yavaş yavaş geçiriyordum fakat bu aralar yüzümün her bölgesinde küçük küçük bir sürü sivilce kızarıklığı oldu. Sanırım yağ dengesini mi ne bozmuşum. Günde 2 kere bioderma pembe jelini kullanıyorum. Sonra arada nemlendiriyordum fakat sanırım nemlendiricim yağlı.
 
Cildimi temizleyip nemlendirici sürmeme rağmen yine de beyaz uçlu sivilcelerim çıkıyor. Bunlara da geceleri benzoxin sürüyorum. Onarıcı krem falan mı sürmem gerekiyor, ne yapmalıyım?
Hocam çok mastürbasyon yapıyor musunuz bazen ondan dolayı oluyor ve çok asitli gıdalar içilidiğinden dolayı veya yağlı yiyecekler baharatlar gibi şeylerden dolayı çıkıyor denendi onayladı bunun için keçi sütü sabunu var yada cerave krem onarıcı düzenli sürerseniz ve dengeli beslenirseniz geçer diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı