Yurt dışı iPhone 15 Pro mantıklı mı?

Vergi veren enayi degil düzgün bir vergi alsınlar o zaman mantıken 1 telefon kadar kendilerine vergi adı altında soygun yaparak o parayı çıkarıyorlar ki dünyanın hiçbir yerinde bu tür örnek yok.

Dünyada çok örnek varda siz hangi ülkelere bakıyorsunuz onu bilmiyorum. Devletler ekonomik olarak 2 şey ile ayakta kalır üretim ve vergi. Üretim olmayan ülkede vergiler artar ekonomi kötüleşir refah düzeyi azalır. Bizim ülkedede üretim yok maalesef ki. Üretimide halk yapar. Üretim yapıp ülkesine katmadeğer sağlamayı çalışıp vatanına milletine faydalı olmak isteyen kişileri ise hiçbir vasfı olmayıp yatanlar eleştiriyor. Bu forumdada çok var öyle tip mesela yardım konusuna yazdığınızda siz vakit ayırıp iyilik için konu sahibine yardımcı olmak isterken size saldıran bu şahısları o gruba dahil edebiliriz.
 
Yanlış bilgi
Gayet mantıklı hocam. Kayıtsız kullanım da şöyle oluyor:
Her sene 1 Ocak'ta her SIM yuvası için 4 ay yani toplamda IPhone'larda 2 SIM olduğu için 8 ay hakkınız olur. Her 1 Ocakta bu hakkınız geri verilir yani her yıl yenileniyor evet. Yurt dışı olduğu için burada garanti bakmıyor tek eksisi bu ama sorun çıkarma ihtimali çok düşük zaten burada TR garantili IPhone'larda garanti hizmeti artık bitik durumda bundan 10 sene öncenin Apple garanti hizmeti yok pek bir eksi de sayılmaz bana göre. 30K 15 Pro için iyi fiyat görerek alın cihazı yine de.
Her yıl yenilenmiyor bir defaya mahsus. Toplam 2 sene kullanabilirsin kitleniyor sonra.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı