Zenfone 2 mi Xperia Z2 mi ?

f0rester

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2013
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım yakın zamanda.İki telefon arasında kaldım, sizden yorumlarınızı bekliyorum. Aradığım özellikler:2 3 yıl sorunsuz kullanabilmem, internette dolaşırken donma takılma olmaması, kamerası ortalama veya ortalama üstü olabilir, fazla kullanımda ısınma sorunu olmaması.

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Not: Xperia z2 alırsam internetten alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xperia Z2 Zenfone 2'den hem malzeme kalitesi olsun bataryası olsun kamerası olsun daha iyi bir cihaz. Aldığınıza pişman olmazsınız.
 
Ne kadar da sonyci bi millet. Abicim ben yaklasik 2 haftadir zenfone 2 ye sahibim. Acikcasi sunu soyliyim. Z5 cikmis z2 ye adam daha destek verir mi vermez. Ancak onu kendi cabanla rootla vs. tom yukleyerek yeni isletim sistemlerini alirsin. Soyle diyim sana bi kere, zenfone 2 deki ips ekran beni benden aliyo, gercekten. Zenui adi altinda verilen kendi uygulamalari desen gercekten super seyler. İsinma desen bi tek sarjda isindigini gordum o da hizli sarjdan dolayi. Acayip guzel sarj ediyo. Pil omru desen, gece yatmadan sarj ederim ben ertesi gunun sabahina kadar gouruyo. Oyun, facebook, whatsapp vs. Cok kullanirim bu arada. Ve de sana sunu belirtiyim. Babamda g3 var. Mobil sebekelerimizden tut simkart tipi fln ayni. Hiz testi yaptim iki cihazda da gercekten dusuk ping ve yuksek hiz aldi cihaz. Yani ben sastim. Farklilik telefondan mi yoksa sebekeden mi bilemiyirum ama aletler haric sartlar ayniydi. Ben sana rahatlikla zenfone 2 nin 32gb modelini oneriyorum. Z2 kullananlarda asiri isinma var diye biliyorum. Ama tabi senin kararin. Sony de iyidir ama basta yazdigimi unutma z5 cikti kardesimm. Z2 eskidi adamlara gore
 
Ben Zenfone 2 kullanıyorum oldukça memnunum tavsiye ederim. Takılma donma ısınma pil sorunu yok. (Bence)
 
Zenfone 2'nin yurtdışı versyonunu öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı