Zio vs Hawk vs Exvega

LutherHere

Decipat
Katılım
23 Aralık 2022
Mesajlar
1.269
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gördüm tabii ki ondan Exvega düşünüyorum ama bu hafta içinde güncel karşılaştırma yayınlayamaz mısınız zaten şu an dediğim 3 model popüler xDrive alan bile yok neredeyse hem çoğu kişi de bilgilenir.

Hocam selamlar, son zamanlarda farklı arkadaşlarda rica ettiler. yarın ya da cuma günü yayınlayacağım.
 
Hocam selamlar, son zamanlarda farklı arkadaşlarda rica ettiler. Yarın ya da cuma günü yayınlayacağım.

Hocam kesin olarak ben Exvega alacağım listeniz de ise Exvega'nın geçeceğini düşünüyorum 2024 andromeda modeli alacağım isim yazma özelliği varmış sizce gerek var mı gerçek ismimi yazmamı önerirsiniz yoksa Technopat mı?
 
Hocam, 8,5k'ya xDrive'dan Anka serisine bakabilirsin. Listende yok ama ben çok memnunum. Exvega'yı daha önce duymadım. Yeni bir marka herhalde. Hawk da iyidir. En azından adı duyulmuş bir markadır. Önemli olan satış sonrası destektir. Bildiğim kadarıyla xDrive ve Hawk bu konuda iyiler
 
Hocam, 8, 5K'ya XDrive'dan anka serisine bakabilirsin. Listende yok ama ben çok memnunum. Exvega'yı daha önce duymadım. Yeni bir marka herhalde. Hawk da iyidir. En azından adı duyulmuş bir markadır. Önemli olan satış sonrası destektir. Bildiğim kadarıyla xDrive ve Hawk bu konuda iyiler.

Hocam Exvega destek konusunda hepsinden iyi ayrıca evet geçmişte XDrive'da iyiydi @KrizNoe'nin güncel rehberinde bahsetmiş zaten 2022 gibi xDrive iyiydi diye ama maalesef artık iyi değil şu an Exvega ve zio piyasanın sahibi.
 

Geri
Yukarı