Ziyoulang T60 klavye alınır mı?

Bütçe
500-650
Arkadaşlar klavyeyi aldım ancak driveri indirdim ziyoulangın sitesinden ancak driver olmuyor bu sarftech çakma olabilir.

Şimdi fark ettim sanırım çakma değil ancak bunlar daha ucuz olan ziyoulang T60 Rainbow satıyor yani bir karları var ki bu kadar ucuza satıyorlar.

Yani yanlış anlamayın büyük ihtimal bunlar 1 yıl önceden mouse set ile bir şekilde Rainbow almışlar onu da ufak bir kâra satıyorlar.
Driver bende hata veriyor, sizdekinin linkini atabilir misiniz ?
 
Trendyol'da bir tane klavye buldum sanırım Amazon'da 700 TL civarında. Yorumlarda ziyoulang T60 deniliyor ve Amazon'dan çok daha ucuz + Türkçe klavye, bu klavye alınır mı?
Trendyoldan alın hocam orda vooka diye geçiyor.

Hocam o kutuda yazıyor, eğer FN Tab FN ENTER yaptıgınızda mor olmuyorsa klavye demek ki size de Rainbow yollamışlar o RGB gösteriş için.
O çok nadir bir olaymış ama o raimbow geldi yazanlarla görüştüm çoğusu fn+enter olayını falan bilmiyor araştırmamışlar :D
 
Yanlış bilgi
Klavye türkçe değil kendim kullanıyorum beyaz renk kırmızı switch. Küçük minnoş bişey arıyorsan alabilirsin ben memnunum az alan kaplıyor. Kısayollarına da alışabilirim diyorsan alınır.
Sizin attığınız ürün türkçe ziyoulang'ın aynısıysa alınır.

Ziyoulang T60
Eki Görüntüle 1751273
Klavye türkçe hocam.
 
T60 Türkçe değil yanlış bilgi vermeyin.
Nerde yanlış bilgi veriyorum allah aşkına yaptığınızdan utanın. Şu klavyeyi hiç kullanmadığınızdan o kadar eminim ki. Şuan T60 klavye ile yazıyorum ve normal klavyelerde olduğu gibi [İ] tuşuna bastığım zaman i harfini hatta i harfini kalmamakla beraber Ğ, Ü, Ş gibi harfleride yazabiliyorum.
Bide tam bilmeden raporlamışsınız. Yanıtımın üstüne kocaman "yanlış bilgi" yazıyor. Beni rencide ediyorsunuz. Yaptığınızın cezasını çekersiniz umarım.
 
Son düzenleme:
Nerede yanlış bilgi veriyorum Allah aşkına yaptığınızdan utanın. Şu klavyeyi hiç kullanmadığınızdan o kadar eminim ki. Şu an T60 klavye ile yazıyorum ve normal klavyelerde olduğu gibi [İ] tuşuna bastığım zaman i harfini hatta i harfini kalmamakla beraber Ğ, Ü, ş gibi harfleride yazabiliyorum.
Bir de tam bilmeden raporlamışsınız. Yanıtımın üstüne kocaman "yanlış bilgi" yazıyor. Beni rencide ediyorsunuz. Yaptığınızın cezasını çekersiniz umarım.

Sendeki Türkçe resimdekine iyi bak.
 

Geri
Yukarı