AMD FX 6300 mü, AMD FX 6350 mi ?

Vallahi kafam karıştı :confused:, İşlemciyi değiştirsem mi, değiştirmesem mi ya? :ajan: Düşündüm ki FX 8350 ya da 8320 alırsam ASUS HD 7850 ekran kartını da değişmem lazım.

FX 4100 beni kaç sene idare eder ? eğer cevabınız 2 seneden az bir süre ise 6300 alacağım.

AMD bu sıralar kafayı APU'ya yordu. Ufukta yeni FX serisi ve Anakart çipseti yok.
AMD FX-6300 kullanıyorum. İmzama bakarsan hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım. Turbo ile ihtiyaç halinde zaten 4.1 Ghz. görüyor.
FX-4100 işlemcide sıkıntı mı yaşıyorsun milletin gazına mı geldin değiştiriyorsun merak ettim.:(
Turbo modunu nasıl yaptınız ? BIOS'dan mı ?
 
Amaç oyunsa 4100 kendisine darboğaz yapacak bir ekran kartı takana kadar idare eder. Şu an overclock yaptığını veya yapacağını farz edersek öyle bir kart yok. Yani boşa masraf etme.
 
Oyunlarda yeterli gelmiyorsa ekran kartını değiştirin fx4100 gtx 780 kulananları gördük darboğaz yoktu. Bence işlemcin gayet yeterli.
 
Değiştirmen şu anki Oyun Dünyası için israf olur. Yeni nesil Konsüllerden dolayı bir atılım yaşarsak düşünün. Benim ekran kartımı zorlayan oyun daha çıkmadı. İşlemci oyunlarda yardımcı aktör. Yapay zeka olarak strateji dahil daha o kadar gelişmiş oyun duymadım. AMD FX2 diye birşey çıkrtırsa onu bekle. Ben bekliyorum. Özellikle FX işlemciler için yeni nesil Anakart çipseti. Konsüllere koyduğu teknolojiyi masaüstü ve serverlara taşıyacağını...:neo:
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı