Samsung Galaxy S5'in iğrenç tasarımı

Arkadaşlar yorumlara bakıyorumda yani tebrik ediyorum fazlanız var eksiğiniz yok. Samsung bu eksıklıklerınden dolayı utanmalı ama iki güzel efekt koyuyor millet ona kanıp alıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok donanımsal anlamda zaten Samsung'a laf yok, şu an S5'de olan işlemci çok güçlü dünyanın en iyi donanımlı telefonu S5, ancak LG'ye bakıp HTC'ye bakıp biraz tasarımsal ders alsınlar bizim demek istediğimiz bu, ben açıkçası S5'i hayatta almam, çünkü tasarım çok önemli bu ne böyle gardrop gibi telefon yapmışlar.

Tasarım bir çok etki eder kullanıcıya, mesela ben LG G2'yi 1 hafta kullandım telefona bakınca sanki uzay filmlerinde matrix filmlerinde gördüğümüz teknolojik bir cihazı andırıyor.
 
Kutu gibi telefon oldu iyice, boyle kaba ve igrenc telefon ureten samsung, neyin pesinde acaba. G2'nin yanina bile yaklasamaz bu tasarimla.
 
Arkadaşlar Samsung gerçekten malzeme kalitesinde berbat peki LG nasıldır ki? G2 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G2 tabiiki alınabilir. Tasarımda Samsung gerilemiş olabilir ancak malzeme kalitesinin berbat olduğunu düşünmüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler , samsungun malzemesi iyi olsa bile çerçeveleri berbat 1-2 düşürmeyle soyuluyorlar o yüzden pek iyi değil :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey değil. Ya benim şu an S3 minim var ve kılıfı takılı iken 5 defa düştü bir sorunum yok. Arkadaşın Wave 2'si vardı suya düştü ekran mavi oldu komple ama kurutunca çalışmaya devam etti. Bende de Wave 2 vardı ama çok masraflar yaptım donma sorunu çözülmedi. Bu Samsung tasarımdan ziyade bana şans işi gibi geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı