Windows 7 Windows 8.1'e Geçiş Yapma

DogukanTR

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2013
Mesajlar
81
Merhaba değerli Technopat ailesi. Bende şu anda Windows 7 bulunuyor.(Orjinal)
Windows 8'e geçiş yapabilir miyim? Geçiş yaparsam lisans ister mi ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim elindeki lisans sadece Windows 7 için geçerli bir lisansdır. Windows 8 için farklı bir lisans satın almak durumundasın. Win 7 lisansıyla Win 8'i etkinleştiremezsin. Yükseltme işlemi yaparken bilgisayarına format atılmaz bilgisayarın Windows 7 üzerinden kendini Windows 8'e yükseltir, bunu bir güncelleme şeklinde düşün hiç bir dosya silmeden bu işlem yapılır. Tabi ki yükseltmek için bir adet Windows 8 lisansına sahip olman gerekmektedir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgileriniz için teşekkürler
Sizce Windows 7 mi
Windows 8.1 mi ?
:) Windows 8.1 çünkü performans artışı yaşayacaksın bazı sorunların otomatik çözülecek ve sürücü güncelleme updateler otomatik olarak yapılacak. YANİ: Windows 8.1 en iyi ve en güncel işletim sistemidir. Performans artışı olacak. Windows 8.1 sürücüleri kendisi otomatik kurar. Öğrenciyseniz Şurada Windows 8.1 ile ilgili bir kampanya var Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı