Bellek Azaldı Hatası

SGoSL

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Warface denen oyunu oynarken birden belleğiniz doldu oyunu kapayın (game.exe) uyarısı geliyor. Eğer iptal seçeneğini seçmez isem bir süre sonra oyunun çalışması durduruluyor.

Araştırma yaptım bu konuyla ilgili, genelde sanal bellek arttırılması çözüm olarak sunulmuş. Her türlü sanal bellek denemesini yaptım malesef çözüm olmadı. Ndu denen regedit değişimi de işimi görmedi. Yardım ederseniz sevinirim. Çok teşekkürler.
Sistemim :
  • HP Pavilion g6-2204st Notebook
  • Intel(R) Core(TM) i5-3210M (4 X 2.50 GHz)
  • 4 GB 1600 MHz Ram
  • 500 GB HDD
  • İntel HD graphics 4000 + AMD HD radeon 7670m
  • Windows 8.1 Pro. Update 1
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir çok nedeni var, mesela bilgisayarına virus girmiş olabilir. Yada 32 bit işletim sistemi kullaniyorsun, buda ram'i tam kapasite görmez. Benim tavsiyem yeni bir kurulum yapip oyunu tekrar yüklemen.
 
''Burak'' yönetici çalıştırmak işe yaramıyor zaten alışkanlık o bende hep yönetici çalıştırırım programları :)

''Freedom'' bilgisayarım da virüs yok temiz yani. 64 bit kullanıyorum zaten 32bit kullandırtmıyor yeni bioslar. 64 Bit olduğu halde 3,89 kullanıyor sistem. Kurulum tekrarı yaptım oda işe yaramadı. Benim kullandığım oyunu başka bir bilgisayara kopyalıp denedik orda tıkır tıkır çalışıyor. Cevaplarınız için ikinize de teşekkürler..
 
Uyguladım ama ara sıra aynı problemle karşılaşıyorum. Ndu denedim ve sanal bellek ayarlamasını değiştiremedim.
Ama ram 8gb olduğu için böyle bir problemle karşılaşmamak gerekiyor. Sanal belleğin boyutu ne kadar olarak ayarlanmış resim atabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun Save dosyasını indirin save game klasörüne yapıştırın. Virüs programını kapa ve ya oyun ile tanıştır :) Güvenlik duvarı kapalı mı ? Bunları dene.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kafayı yiyeceğim pes oynamaya çalısıyorum 5 dk sonra gene bu hatası alıyorum. Yardım edebilecek var mı?

6Rqvv9.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı