Z2, S5, G3 Hangisi alınmalı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parmak izi okuyucu bir telefondaki en gereksiz özellik. Motorla Atrix'de vardı bir kere bile kullanmadım. Güç tasarrufu olayı hikaye. Samsung alma. G3 ya da Z2.

Güç tasarrufu hikaye falan değil. Gerçekten işe yarayan bir özellik ve en yenilikçi özelliklerden biri. Ali telefonu 2 hafta kullandı incelemede kesinlikle yanlış yönlendirme yok. Ultra güç tasarrufu ile telefon zor anlarda gerçekten pili muhafaza ediyor.
 
S5 kullandım beğenmedim z2 hic görmedim ama Lg G3 32 gb titan canlı görmeden hemen satın almaya gittim ve 3 haftalık arayışın sonunda buldum ben çok memnunum.
 
1 haftadir G3 kullaniyorum. bundan Onceki telefonlarim Blackberry Z10, HTC Evo3D ve LG G2.

Android platformunu sevdirebilecek bir cihaz oldugunu dusunuyorum G3'ün.

donanim ozelliklerine bakacak olursak kamerasi beklentimin ustunde kaliteli. Lazer odaklama sistemi de mukemmel derecede hizli. Fotograf cekmek hic bu kadar hizli olmamisti. Hoparloru zaten anlatmayla olmaz yasamak gerekir. Ekrani Quad HD cok daha canli ve gercekci. Keyifle video izler, oyun oynarsiniz. Tek sikintisi bataryasi. Oda cok cok kotu degil. Cikarilabilir bataryali olmasi bu olaya cozum niteliginde. Kendine ozel yazilimlari sayesinde google play coplugunde yer alan bir suru uygulamadan kurtuluyorsunuz. Daha sade ve kullanici dostu bir arayuzle birlikte android'in ozgur dunyasini yasarsiniz G3 ile :)
 
G3 forever. G2 var bende bu telefondan o kadar memnunum ki. Sarjı keşke daha az gitse diyorum :D çünkü ben telefonu elimden 1 dakika olsun düşürmediğim için bana 0.8 gün dayanıyor sarj düzeni bozuluyor. Bu telefondan bu kadar memnunum bak G3 nasıl olur sen düşün.

Bu arada sarj süresi iyi demişler. İyi olacağını sanmıyordum ama kullanıcı yorumlarına güven. Gözün kapalı alabilirsin G3.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazdan beklentilerinizi yazarsanız daha net yorumlar olabilir.
 
bilader ben çok arastırdım alıcam bende bir türlü karar veremiyorum benim için önemli olan
1.bataryası tabiki
2.tek elde kullanabildiğim (sürekli mesajlaşıcağımdan kolay kullanımı olan)
3.bol bol müzik dinlemek
4.çok az da olsa oyunlara bi göz gezdirmek

şimdi z2 batarya ömrü g3 e oranla daha fazla qhd ekran yüzünden bunu bariz bir şekilde görebilirsin bunu %7 olarak değerlendirmişler ama arkadaşlarım test etti aynı saatte şarja takıp aynı saatte yüzdesine baktılar z2 59 ken g3 39 du bu tabi bataryadanda kaynaklı olabilir ama öyle gördüm
ama oyunlarda g3 ün piksel farkını daha rahat görüceksin
z2 yi elime aldım tek elde kullanabiliyorum a harfine kadar gidiyo elim g3 de onu test edemedim malesef ama kavisli yapısından 5.5 lik ekranı olmasına rağmen elin gidebilir bilemiyorum
müzik diyorsanda z serisi şimdi
z2 cidden kaba bir telefon bende baktım ama görüntü değil özellik önemli birazda

siz olsanız ne alırdınız ?
 
S5 den uzak dur diğer iki telefondan hangisini alırsan al sıkıntı yaşamazsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı