FX 4300 ve GTX 750 Sistem Toplama

kpln04

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
fx 4300.png
gtcx.png



Şöyle bir sistem topladım. Sistem tavsiyeleri bölümünde ki anakart ve işlemciyi kullandım. (Giriş seviyesi)ama ekran kartı çok pahalı geldi. Ben de gtx 750 olanı tercih ettim. Kart olmadığı için hepsiburadadan almak zorunda kaldım. Aslında vatan ile aralarında fark yok bazıları ucuz bile vatandan. Toplam 1250'ye mal oldu. Bu sistemle oyunlarda ne kadar performans alırım acaba? Bir pes ve birkaç güncel oyunu mediumda oynatsa yeter. Öyle çok oyun oynayan biri değilim. Daha çok internet ve film izleme için kullanacam. Eski pc 2008 model casper. Artık dona dona çıldırttı beni Chrome'da 2 sekme açınca hemen donuyor. Sipariş ettik artık ama sizinde görüşlerinizi almak istedim. Belki değişecek 1-2 parça olabilir diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 1150 işlemci AM3+ tebrik etmek lazım. :D Şimdi sistemi toplayıp atıyorum biraz bekleteceğim.
Buyrun.
Eki Görüntüle 11523
İşlemci çok mu kötü :D Pek anlamıyorum o yüzden işlemci ve anakarttan kısıp ekran kartına aktardım 100 150 tl civarı. İşlemci ve anakart uyumlu değil mi?
Hocam kasayı Cooler Master Elite Rc-430 500W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar bunla değiştirin cm'nin iyi kasalarından şahsen r7 265 dual-x ile kullanıyorum.
Hocam kasam iyi değil mi? Ayrıca vatandan değil hepsiden yaptım alışverişi.



Bir sözümde technopata daha bismillah demeden adam banlanır mı :mad:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı