Knight Online Oynayacaklar

Knight artık öldü.
O eski Maradon, Apostle party, Brahman, Deru, Zombie, Skeleton ... hiçbiri yok.
Oyun bitmiş. Eski haline dönse 5 dk durmam gider oynarım.

Ayrıca pazar kurmak bile para ile.
Knight online batalı çok oldu. Çünkü türkler satın aldı :) Ben PVP oynuyorum, 7 senemi verdim bu oyuna halada oynuyorum, bağımlılık yaptı :) Eski haline dönse bende 1 dakika durmam. +8 clever alabilmek için nelere katlanırdım, skeletonda msn koxp kurardık, ah eski günler.
 
Bende destanda başlamayı düşünüyorum nick nedir ?

Hf vardı kolebot felan vardı.Benim adım cıkmıştı forum trde en sağlam koxper diye :D Oyun değişti ve değişmek zorundaydıda ama ekran kötü olmuş ben eski ekranı istiyorum :D
Nickim hellforwar genelde gece saat 23:00 ile 02:00 arası online oluyorum.
 
Silkroad, Metin 2, KO bitti artık ama PvP sunucuları hala iş göruyor özellikle Sronun. Keşke eskisi gibi olsa bu oyunlar.
 
Knight koxp yüzünden oynanmaz değil koxpa bi şekilde dayanıyo insan problem olmuyor. Tek sıkıntı şu. Serverin 1. haftası +9 itemler uçuyo havada. Para yatırmadan oynanıcak bir oyun değil arkadaşlar. 10 yılımı çok rahat bu oyuna vermiş biri olarak paranız yoksa oynamayın . Bu paradan kastım server başı 2000 tl , 6 ay ve sonrası icin 4000 tl minimum gözden çıkartılmalı . ( kimse önüne gelenden tek yemek istemez veya 2 )
 
Knight Online için PVP serverlerde oynamak daha eğlenceli. En azından stres olmuyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı