Asus N56 BIOS Load Fail hatası

TechBoy

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2014
Mesajlar
282
N56 dizüstü bilgisayarımı servise verdim. Ve geri aldığımda asus gpu tweak programını açarken ''BIOS load fail!'' Hatasını aldım. Daha sonra biosta sıkıntı çıktığını düşünerek bios güncelleyecektim ki, Asus Update programını indirip kurduğum da oda hata verdi. ASUS BIOS INFO.DLL başlığı altında Unable to detect ASUS BIOS yazmakta. Tamama tıkladığımda da, Warning No ASUS motherboard Installation will be abooted now çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :D

Etiketlemeyecektim fakat cevap alamayınca zorunda kaldım,@Recep Baltaş

UP!

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. @Recep Baltaş @Murat5038

Yardımcı olacak birileri yok mu? @Berke Kan
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son yazdığın hatayı okudum ve Türkçe'ye çevirdim. Anlaşılıyor ki anakart iyi montajlanmamış. Yani servise gönderdiğinde oradaki adamlar anakartla oynamış. Anakartın düzgün montaj edilemediğini söylüyor. Anakartın üzerindeki bileşenleri elinle yokla. Sallanma varsa bastırarak yerine oturtmaya çalış. Eğer sorun yoksa servise gönder.
 
Buraya bir konu açmıştım servisten geldiğinde: Serviste yapılmış işlemler neler? | Technopat Sosyal Ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyordu bu sorun hala devam ediyor. Tekrar yollayacağım. 3. arızada değişim yapıyorlar galiba doğru mu? Alabilirsen paramı masaüstü toplayacağım.:) Bir de benim hdd mavi ekran sebebi ile değişti. Ama içinde Windows.old dosyası var. İkinci el takma hakları varmı?

Bir bilgi verirmisin Recep abi? @Recep Baltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar bende asus g550jk isimli pc var ve daha 8aylık pc yi ilk aldığımda asus gpu tweak i açmayı denedim fakat şu mesaj ile karşılaştım: 'BIOS load fail!' ve bu mesajı ardı ardına 2 kere aldım ben gpu tweak kullanmak istiyorum lütfen yardımcı olun recep baltaş <3 ali güngör <3 teşekkürler
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı