Tablet Uygulama SD Karta Atma

@Egemen tamam şimdi anladım. (y)O zaman şimdi xperia z2 alsam hafıza kartının pek bir anlamı kalmıyor desene. 32 gb almayı düşünüyorum ama 16gb yeterli gibi.
 
ASUS MEMOPAD ME176C 7 TABLET - Teknosa

Şu tabletten bulman lazım. ME176C'den. Mediamarkt sitesinden baktığımda senin aldığın model bile yok. :) Gidip sorman gerekecek yani. Özellik olarak Gorilla Glass yazmıyor ancak Gorilla Glass telefonları bozuk parayla yan yana koyduğundan Gorilla Glass dinlemiyor. :)

@Dincer 32 GB al yine de. 16 GB almıştım ben önce. Yetmedi, 32 GB aldım daha sonra. Çabucak doluyor. Oyun vs. olursa telefonun dahili hafızasına atarsın. Geri kalan her şeyi SD karta taşırsın yer sıkıntı çekersen. Uygulamaları SD karta taşıma olayı anlatılıyor ancak nedense yapamadım bir türlü.
 
@Egemen dediğin gibi yapmakta fayda var o zaman ben ya ağustosun 10 u gibi yada eylül gibi alacağım hayırlısıyla. z1 in vatanda 1800 e düşmesi kafamı karıştırdı. Ancak z2 alacağım büyük ihtimal.
 
Almışken Z1 yerine Z2 alman daha iyi olur. Z2'de o zamana kadar biraz daha düşer. 1900 TL civarlarına bulunmaya başlar diye düşünüyorum.
 
İnternette gördüm 2000'e kadar ama nedense internete çok güvenemiyorum. Bir de genelde ithalatçı garantili olanlar ucuzdu. Genelde hangi siteye baksam hep 2200'dü distribütör garantili olanlar. Bir de acaba Media markt, Teknosa ya da Vatan'da kutu içeriği aynı mıdır? Birisi söylemiş de alırsanız Z2'yi Teknosa ya da media markt'ten alın diye.
 
Alırsan Sony Center'dan al. Diğer yerlere de güvenmiyorum ben açıkçası. 2160 TL'ye aldım ben. Eylülde 2000 TL civarına bulabilirsin Sony Center'larda bence. Kutu içeriği aynıdır. Aynı olmayanlar zaten ithalatçı garantili ürünlerdir.
 
Işte Adana'da ne yazık ki Sony Center yok. Ben açıkçası vatandan almayı düşünüyorum. Olmadı arkadaşıma para yollayıp İzmirden falan aldırmayı düşünürüm kargoyla. O da bana yollar.

Şimdi baktım da adanada yetkili bayi görünüyor olmadı gideceğim ben bakalım inşallah vardır dedikleri yerde.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı