Lg G2 Dokunmatik Ekran Sorunu

SnavS

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2013
Mesajlar
388
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 15 gün önce bimeksden 32 gb lg g2 aldım, bir sıkıntı yoktu ama sonralarda telefon sapıtmaya basladı. Instagramda,facebook'da gezerken bir süre sonra dokunmatik sapıtmaya baslıyor. Ben baska yere tıklıyorum telefon farklı yerden algılıyor. Bunu geri iade etme şansım var mı? Teknik servise gondermek istemiyorum. Alali 15 gun oldu ve suan sehir disindayim 14 gun sonra eve donucem. Bu telefonu iade etmem icin bir yol var midir?
 
Büyük ihtimalle iade edemezsin ancak servise vermen gerekebilir. Telefonu hiç düşürdün mü ya da sert bir darbeye maruz kaldı mı? Yoksa kendi kendine mi böyle bi sorun çıkardı!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu asırı titiz kullandım düsürmeyi gec hafif bir darbe bile almadı chrome'de 30 dk geziniyorum ekran sacmaliyor assagiya kaymiyor vs.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuş kilidini kapatıp açtıntan sonra sorun devam ediyorsa donanımsal bir arıza var demektir. Fakat düzeliyorsa Android sürümünü güncelleyip fabrika ayarlarına sıfırlamalısınız en azından bende böyleydi. :ajan::ajan:
 
Telefonu alalı. 8 9 gun oldu ama suan istanbuldayim ve 13 gun sonra eve donucem. Yenisini vereceklerini sanmiyorum ama ben yinede eve donunce goturucem. Telefondan ciddi anlamda soğudum kullanmak dahi istemiyorum.
 
Ya kardeşim niye almasınlar. Hakkın var hakkın. Almak zorundalar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı