Xiaomi Mi3 Alınır mı ? (Çin Malı)

xiaomi mi3 Sizce Alınırmı ?

  • Alma ( Çin Mali)

    Oy: 5 29,4%
  • Al Telefon İyimiş.

    Oy: 12 70,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    17
Özel mesaj atmayı denedim ama bulamadım. Nasıl getireceğinizi sormamın bir sakıncası var mı acaba?
 
Çevrem geniş diyelim ;) 29 temmuz da mi4 çıkacak stok sıkıntısı olmazsa 2 tane aldırırım. Biri kendime diğeri da masrafımı karşılamak için :)
 
Adını hatırlamadığım bir firma Xiaomi markasını Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor üstelik fiyatlarda bi aşırılık olmayacağını belirttiler.Mi4 bugün satışa çıkacak yakında yasal yollardan satın alabilirsiniz macera araya gerek yok bence.
 
Ben böyle saçma forum moderatoru görmedim arkadaşlar. Biri çıkar sevdiği telefonu övmedi diye forumdan atar diğeri çıkar bir önceki yazdığım mesaj türkçe kurallarına uymuyor diyo forumdan uzaklaştırır. Tamamen ergen dolu egoist moderatorler. Profilimi de silsinler daha da bu foruma yazmam. Çok komik lakait hareketler oluyor burada . Konuya gelecek olursak sen macera arama kardeş sende sağlamcı zihniyet var adını bilmedigin firma getirdiğinde alırsın. Bırakta önceden almak isteyenler sohbetini yapsın.
 
Hesap silinmiştir. Yöneticilere laf etmek sizin haddinize değil. Terbiyesizce davranışlar göstermeyin. Bu forumun kuralları vardır. Üye olurken kabul ettiniz bu kuralları. Uymayacaksanız cezasını alırsınız. Başka yerlerde takılabilirsin.
 
Artık dandik çin malları geride kaldı pazarı yavaş yavaş çinli telefonlar ele geçiriyor xiamoi artık dünyanın 4. büyük üreticisi.
antutu.jpg


Bide xiamoi sadece kendi sitesinde satılır yoksa başka yerlerden alırsanız sahte çıkabilir.
 
Telefonun teorik özellikleri çok iyi, kullanımda da gösterirse almamak için bi neden yok. Ancak Xiaomi markasının Çin hükümetine bilgi topladığı söylentileri var, ne kadar doğrudur bilinmez tabi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı