Battlefield: Hardline'ı nasıl buldunuz?

Battlefield Hardline'ı nasıl buldunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    30
Ben betasını beğenmedim, tek merak ettiğim oyunun tam sürümü çıkınca bize neler verebilecekler bir hırsız polis oyununda.

Şimdi diğer Battlefield oyunlarında ABD, Rusya ve Çin savaşıyor doğal olarak çok fazla hava aracı falan olması normal.

Ama bir hırsız polis kovalamacasında jetler falan olmayabilir, olursa da yapay zekayı etkiler, bir hırsız çetesi ne kadar büyük olursa olsun bir jete ihtiyaç duyulmaz. :) Yani tek merak ettiğim BF4'den daha güzel haritaları ve BF4'den daha fazla olmasa da BF4 kadar hava araçları olacak mı.

Yani ülke savaşlarında bize sunulabilecek şey çok fazla, ama hırsız polis savaşında bilemiyorum ne sunulabilir.
 
Bana göre bir polisin nasıl hainlik yaparak hırsız olduğu anlatılacak. Veya iyi bir karakter olursa çetenin içine sızmış polis olacağız. Beta sadece denemek için yapılmış bir şey. Genelde hikâyeyle hiçbir bağlantısı olmaz betaların. Bf3 gibi olamayacak belki ama, bence güzel bir oyun ve senaryo bizi bekliyor...
 
Battlefield serisine ters bir oyun. Zaten isminin sonunda rakam yok Battlefield 3 yada Battlefield 4 gibi multiplayerı güzel değil. Ben Battlefield 5'i bekleyeceğim.
 
Oyunun tam sürümünün Multiplayer kısmında sorgulama yapılabilecekmiş diye duymuştum. Oyun BF4'ün üzerine Pay Day 2 ve GTA V eklenerek yapılmış bir DLC gibi. Birde tam oyunun fiyatıyla karşımıza çıkması tam bir fiyasko. EA elini attığı her oyunu berbat ediyor. Buda bir örnek olacak gibi. İnşallah olmaz.
 
Herkes gibi bende beğenmedim.

İlk önce oynanışı sevmedim. Şehir bomboş. Sanki adamı vurmuyormuşum gibi bir his geldi belki beta olduğu içindir.

Oyunda hiç bir farklılık yok zaten bazı arkadaşlarında dediği gibi '' Battlefield 4 : Hardline '' :D
 
Şahsen çok beğendim. Fakat sorun olan kısım şu oyun çok pahalı BF4'e DLC olarak çıkması lazımdı. 15 Euro falan olabilirdi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı