LG G2 Isınma

Sorun olurmu?

  • Sorun olur.

    Oy: 2 28,6%
  • Sorun olmaz.

    Oy: 5 71,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    7

Ahmet Taşdemir

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2014
Mesajlar
196
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LG G2 alacağım, telefon çok ısınıyor diyorlar. Benim arkadaşımda da var o da öyle dedi ısınıyor dedi. Bu sorun ileride telefona zarar verir mi kasma vb. gibi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma konusu bence uydurma. Piyasada ısınmayan telefon yok yorumlara bakarsan. Bu yorumu yapanlar telefon kullanmasını bilmiyor. Telefonlarını çöp ve gereksiz uygulamalar ile doldurmușlar. Geçen bir arkadaş geldi LG G2'si olan. Yük altında telefon 41 derece oluyor çok ısınıyor dedi. Yük altında 41 derece o telefon buz gibidir demektir. İnsanlar bilmiyor yani.
 
Çok normal, her telefon ısınır. Ama ne zaman?

Yaz ayındayız. Bu sıcaklığın artmasında bir etmen. Onun dışında kullanılan uygulamalar ve bağlantı biçimleri de etkilemekte. Yani normal. Bir sorun olmaz. O bütçe için ideal telefon LG G2'dir.
 
İlk serilerden LG G2 kullanıyorum. Çabuk ve aşırı ısınma gibi problemim yok. Gayet doğal bir şekilde ısınıyor.
 
O kronik sorun bütün telefonlarda var ve çoğunlukla ilk partide olur. Test sürümü gibidir yani ilk piyasaya sürülen modeller.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı