Bu sisteme R9 270X TOXIC GDDR5

KetcapMayonez

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2014
Mesajlar
99
Yer
İstanbul
Merhabalar, Bilgisayarımı aldığımda pek şikayetim yoktu ilk zamanlar. İlerleyen vakitlerde ekran kartımın güzel olmadığını ve birçok oyunda kastığını farkettim. Değiştirmeye niyetlendim fakat pahalı ekran kartı alacak bütçem yok. Bende sistemim için böyle bir ekran kartı baktım. Sizce sistemim'e uyarmı, iyi bir ekran kartımı, yeni oyunları açıcak seviyedemi? Sorularımı yanıtlayacak varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. :kedi:

mq6Ql2.jpg


Demeden geçemeyeceğim. Painkiller Hell and Damnation bile kasıyor böyle bir sistem. 1.000 tl yi aşmiyacak şekilde tavsiye edilenlerde kabul görülür :kedi:
 
Monitörün galiba 17" çözünürlüğü düşük sana tavsiyem dediğin ekran kartıda olur ya da monitör değiştirmeyeceksen gtx 750 ti veya r7 265. hadi bunlarda olmadı diyorsan r7 260x ekran kartı takılabilir ama yanına en az bir 400w güç kaynağı alman gerekecektir.(gtx 750ti de gerekmez ama ek güç girişi yoksa bazı modellerde olabiliyor)illa 1000tl harcayacam diyorsan r9 280(x olmayanı yaklaşık 700tl) ve 600w kaliteli bir güç kaynağı(yaklaşık 200tl) bu ikisi ve o işlemciyle seni daha en az 5sene götürür. seneden seneye anti-aliasing kapatırsın
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı