Grafik Tasarım icin sistem önerisi

beratasd

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2014
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar bu sene inşallah grafik tasarım okicam onun icin sistem toplamak istiyorum bütçem 1.500-2.000 tl arası bana sistem toplamamda yardımcı olurmusunuz 600 tl kuponum var vatanbilgisayarda önerilerinizi ordan yapın...
Bide grafik tasarım okicam dıye oyun oynamickta değilim guzel oyunları kaldıran sistem olsun.2.000 tl yi biraz gecsede olur sıkıntı yok. Kolay gelsin
 
Son düzenleme:
Grafik tasarımda hangi programları kullanıyorsunuz ? Bunu öğrenmemiz işlemci seçiminde yardımcı olacaktır bizlere.
 
Adam grafikle uğraşıyorsa amd zaten otomatik devre dışı. 2000 tl bütçeye amd zaten gitmez. Yukarıya olacak olan sistemi yazdım. Boşa post kasmak için yazma. En uyuz olduğum şeylerden biri.
 
Söz atışmasına hayır! Grafik tasarımcısıysan o bütçeyi biraz arttır ve i7 ve güzel bir ekran kartı tercih et.
 
Ben cevap vermedikçe tartışma olmaz, grafik tasarımcısı demiş sadece detay vermesi gerekiyor. Örneğin web tasarım okuyorsa 6300 yeterli olacaktır.
 
Yahu hangi akla hizmet ederek 2000 tl lik bütçeye amd öneriyorsunuz. Yaşlanan fx serisi ve yeni nesil işlemcileri desteklemeyecek olan am3+ platformu... İkisi de öldü. Z97 sahipleri broadwell bile kullanabilecek. Grafik gibi işlerde intel daima öndedir. Bilmiyorsanız öğrenmek için geç değil!
 
@Erkan Çevik Oyun oynayacağını söylüyor.
@Silinen üye Grafik gibi işler demişsiniz fakat konuyu açan kişi bizi bilgilendirmedi, 3D ile uğraşmayacaksa yüksek performanslı işlemciye gerek yoktur. Konuyu açan kişiden cevap beklemeliyiz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı