2300 TL'ye PC Toplama

Sistemi eylül sonu alacagım. Yada 1-10 ekim arası ve oyun olarak bf4-crysis3- gtav bilgisayar versiyonu çıkınca gtav watch dogs assasin creed ıv- lol tarzı oyunları oynarım.

Hepsiburada.com dan bir kasa begendim çok güzel geldi bana kasayı vatandan degilde ordan alsak ne olur bişey farketmez heralde ?

aerocool strike-x one advanced ssd ready mid-tower siyah fiyatı bu benim begendigim kasa bu 150 tl. Bide bunun içinde 750w güç kaynagı olanı var oda 300 tl ama görüntü olarak bu kasa çok güzel geldi bana.

Güç kaynagı olarak ben şu 2 sini begendim. Sizde iyi olur yada bu sisteme bu kötü olur gibi yorumlarınızı söyleyin benim pek tecrübem yok. Bu konuda gözüme güzel görünenleri seçiyorum: corsair cx serisi 80plus 600w güç kaynağı - vatan bilgisayar bu cx 600 w bronz sertifika buda: aerocool strike-x 600w 80plus bronze sertifikalı power fiyatı aerecool 600w 80pls bronz sertifikalı güçkaynagı sizce hangisi daha kullanışlı olur? Benim için en onemli şey performans ve kalite yani alınca 2-3 yıl performansdan ödün vermeyecek ve kırılıp dökülmeyecek 2 gün sonra.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı