Intel HD ve Nvidia Karmaşası

Ebrar bilgisayar fena değildir. Bir arkadaş daha alacaktı ordan. Yorumları güzel dedi forumda. Merkezine gidip alabiliyormușsunuz zaten. Sadecenotebook'dan da alabilirsiniz. Tercih sizin.

Oyun performansı olarak bu bütçeye bulabileceğiniz en iyi ekran kartını içinde barındırıyor. GTX850M ile șu an için high - ultra oyun performansı alırsınız. Alternatifsiz durumda şu anda ürün.
 
@Egemen Hocam peki gidip alabileceğim başka yerler var mı? Sadecenotebook'a da gidip alabiliyor muyum? Bir de hocam Freedos'tan hiç anlamıyorum. Bana laptopu aldığımda yardımcı olma şansınız var mı?
 
Öğrenci isen ücretsiz de edinebilirsin Windows'u. Sadecenotebook'dan da alabilirsiniz diye düşünüyorum elle. Arayıp sorabilirsiniz. Windows kurulumu ile ilgili her türlü rehber mevcut sitemizde. Sorun yaşamazsın.
 
Şimdi biraz da ben konuşayım :)

Ebrar Bilgisayardan dün aldım aleti. kurulumu yaptım. Freedos demek işletim sistemi kurulumunu kendi yapman demek. Orjinal windows cd yada usb sahibi olman gerek.

Neyse Ebrardan aldım aleti. Yardımcılar baya. Ben ofis teslim aldım.

Alete gelirsek 1700₺ bu fiyata daha güzelini bulamadım. Ram eklemeye şu aşamada ihtiyaç duymuyorum.

Oyun olarak şuana kadar sadece Wargame-Airland Battle oyunumu oynayabildim. Tüm ayarlar high 30 fps sabitti bir kez dahi 29 a düşmedi. Ultrada oynatır rahat diye düşünüyorum.

Hiç ısınma sorunuda yaşamış değilim. Başka sorularınız varsa yanıtlayayım ve nasıl yapılacağını söylerseniz bir inceleme yapmayı düşünebilirim.
 
@waterloo Hocam anladım, çok teşekkür ederim. Ben de gidip alacağım pazartesi. Ancak Freedos kafamı çok kurcaladı, o yüzden biraz şüpheliyim. Hani Windows 8 orjinali alamazsam hemen, ne yapacağım bu süreçte? Bunu düşünüyorum. :)
 
30 gün etkinleştirme yapmadan da kullanabilirsin. Kaldı ki dediğim gibi öğrenci isen ücretsiz edinebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı