Whatsapp'ı numarasız kullanmak

Bilgisayardan biraz uğraşırsanız BlueStacks programı ile yapabilirsiniz. Bu program, Google Play Store üzerindeki neredeyse tüm uygulamaları açmanıza yarıyor. (Ben Clash of Clans için kullanıyorum). Whatsapp için denedim şu anda fakat aynı zamanda telefonda da yüklü olduğundan olmadı. Telefondan silip denersek belki olur. Ama benim ihtiyacım yok, deneyebilirsiniz. Numara gözükür mü, gözükmez mi, onaylamasını nasıl yaparsınız, hiçbir fikrim yok ama yapanlar var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayardan çalıştırmak ayrı bir şey numara kullanmadan çalıştırmak ayrı bir şey. Bilgisayardan çalıştırmak için telefonunuza gelen onay koduna ihtiyacınız var zaten. Aynı anda iki cihazdan da kullanmazsınız.
 
Bilgisayardan biraz uğraşırsanız BlueStacks programı ile yapabilirsiniz. Bu program, Google Play Store üzerindeki neredeyse tüm uygulamaları açmanıza yarıyor. (Ben Clash of Clans için kullanıyorum). Whatsap için denedim şu anda fakat aynı zamanda telefonda da yüklü olduğundan olmadı. Telefondan silip denersek belki olur. Ama benim ihtiyacım yok, deneyebilirsiniz. Numara gözükür mü, gözükmez mi, onaylamasını nasıl yaparsınız, hiçbir fikrim yok ama yapanlar var.
Ben de sizin gibi Andyroid adlı programla kurdum aynı anda telefonda kullanılmadığı için sordum bu soruyu. Anladım ki olmuyor.
 
Aslında numarasız değilde sahte bir numara ile kullanmak mümkün. Bir site var ve o siteden sahte bir numara alıyorsunuz. Whatsapp'a o numara ile erişebiliyorsunuz. Tabi numara +1 ile başlıyor.
 
K7.net üzerinde Amerikan numarası alıp onaylama işini halledebilirsin. Fakat güzelim Araplar rahat bırakmıyor haberin olsun.
 
Bildiğim kadarıyla kullanılmıyor. Whatsapp kurulumu yaparken vermiş olduğun telefon numarasına onay kodu gönderiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı