Eski Bilgisayarı Yenileme

Vatabdan boyle bir apu sistem toplayabilirsin. Anakart fm2+. ilerde butcen artarsa a10 7700 a10 7850 takabilirsin.Kasa yerine harddiskte secebilirsin elindeki parcalarin durumuna gore.
Screenshot_2014-08-31-08-32-31.png
 
10 Senelik bir bilgisayarım var malum internette zor geziyorum. Monitör desen yazıları okuyamıyorsun artık. Bende yakında PS3+Monitör alacağım İnşallah bunun yanında birde bilgisayara yeni bir şeyler alayım en azından internette felan dolaşırım diye. Sistem özelliklerim şöyle :
-382 MB Ram
-İntel Pentium D 3.00 GHz (2CPUs)
-VIA Chrome9 HC IGP 128 MB

Bilgisayarın kaç bellek slotu olduğunu güç kaynağının kaç V olduğunu felan hiç bilmiyorum sistem özellikleri bunlar. İnternette hızlı gezinmemi ve iyi kötü oyun oynamamı sağlasın yeter. 300-400 TL arası bir fiyata bunu yapabilir miyim ? En azından Minecraft oynatsın yeter. Ama oyun oynamak istiyorsan daha fazla para harcamalısın derseniz sadece internette gezinmemi hızlandırsın yeter.

Nefes alsın yeter yani.[emoji1] Arkadaşım o pc hayatta adam olmaz. Bende zamanında denemiştim.
 
İnternette videoda gördümde adam 300 Dolara oyun bilgisayarı topluyor böyle bir şey mümkün mü ? Bu kadar düşük fiyata oyun bilgisayarı toplanabilir mi ? Toplanırsa yeni nesil oyunları kaldırır mı ? Birde hazır kasa oyun bilgisayarı var mıdır ucuz fiyata ?
 
Şöyle bir şey yapabilir miyiz benim kasa dursa ona birkaç şey eklesem ekran kartı-ram vs. Yani en azından bilgisayarı biraz rahatlatsam olmaz mı ? İnternette adam gibi dolşamamı sağlasın en azından.
 
Bence de apu+ram+anakart al. Kullandığın mevcut kasaya takarsın :)
Hepsi ne kadara gelir ? Bu arada kasa 10 senelik güç kaynağını felan hiç bilmiyorum. 500-600 TL'ye 1-2 sene beni idare edecek ama geliştirilebilir bir sistem toplarsak iyi olur aslında. Hem babamın işine gelir tabi ikna edebilirsem :) Geliştirilebilirden kastım ileride işlemci-ram-ekran kartı takviyesi yapabileceğim bir sistemden bahsettim. İndirimsiz ve internete özel olmayan fiyatlardan yaklaşık 500-600 TL'ye bir şey toplayabilir miyiz ? Şöyle bir konu buldum nasıl sizce : http://forum.donanimhaber.com/m_65161755/tm.htm Bu fiyata mümkünse alabilirim çünkü.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı